Stoiximan Super League

Επιστρέφει η Ρεν για Γιαννούλη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεν φαίνεται πως παραμένει ο διεθνής μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ, με δημοσίευμα της «Equipe» να υποστηρίζει ότι η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

«Η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη». Με αυτό τον τίτλο η «Equipe» φέρνει στο προσκήνιο εκ νέου το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον διεθνή μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ.

Οι Γάλλοι είχαν προσεγγίσει τον Έλληνα άσο το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των 2,2 εκατ. ευρώ που είχε φτάσει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, ο σύλλογος της Βρετάνης αναμένεται να ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Γιαννούλης παραμένει ψηλά στη λίστα του.

Ωστόσο, εκείνο που υπογραμμίζει η «Equipe» είναι πως 24χρονου μπακ θα προχωρήσει μόνο αν ο Σουλεϊμάν Ντουμπία λύσει το συμβόλαιο του, μετά από μόλις 7 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε, όμως, ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τονίσει στη διοίκηση πως ενόψει του β’ μισού της σεζόν επιθυμεί τόσο την παραμονή του Γιαννούλη τόσο και του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος επίσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ξένων ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x