Ελλάδα

Κουταλιανός: «Ο Ιωνικός δεν είναι παρατημένος! Υπάρχει και θα υπάρχει»

Ο Μιχάλης Κουταλιανός διαβεβαίωσε πως ο Ιωνικός Νίκαιας δεν... βαράει διάλυση.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Προμηθέα (69-73) και σίγουρος πως ο Ιωνικός Νίκαιας δεν είναι παρατημένος διοικητικά εμφανίστηκε ο Μιχάλης Κουταλιανός.

«Είμαστε σε μια διαδικασία αλλαγής του Ιωνικού με όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και πίστεψαν στη νίκη παλεύοντας ως το τέλος. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να αλλάξει αμέσως πολλά πράγματα. Η ομάδα είχε το ταλέντο να κερδίζει με την επίθεση, τώρα προσπαθούμε να πάμε σε πιο αργό τέμπο και με έμφαση περισσότερο στην άμυνα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω στη δουλειά και πρέπει να έχουν υπομονή ο κόσμος και η διοίκηση. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως και τον είχαμε. Πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για ένα ματς εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Οι λεπτομέρειες, όπως λέμε, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε ένα ματς που ήταν κλειστό. Δεν πρέπει να κλαίμε. Συνεχίζουμε, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος κι έχουμε συνέχεια και πολύ δρόμο. Όλοι μαζί παίζουμε, είμαστε μια οικογένεια. Η ομάδα θα ενισχυθεί, δεν είναι παρατημένη. Θα πείσουμε και τον πλέον δύσπιστο πως ο Ιωνικός υπάρχει και θα υπάρχει. Να συγχαρώ επίσης και τον Προμηθέα για τη νίκη του. Καλή συνέχεια εύχομαι», τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σίμπσον στο τέλος είπε: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν είδα ότι η 5άδα που ήταν στο παρκέ, ανταποκρίθηκε, της έδωσα το δικαίωμα να τελειώσει και το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x