Stoiximan Super League

Σίμος: «Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΟΦΗ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Ο Γιώργος Σίμος αντιμετωπίζει με επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και αυτοπεποίθηση την αυριανή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ» (17:15).

«Δεν θέλουμε μετά από μια ήττα να πέφτει η ψυχολογία μας, ούτε μετά από μια νίκη να πηγαίνουμε στον ουρανό. Θέλουμε να υπάρχει μια σταθερότητα και μια ηρεμία, τα θετικά αποτελέσματα σίγουρα βοηθάνε, αλλά όλα αυτά με μέτρο. Έχουμε μπροστά μας μια νέα μέρα, έναν νέο αντίπαλο, ξεκινάμε από το μηδέν και αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και να νικήσουμε. Με όλο το σεβασμό στο μέγεθος του αντιπάλου, εμείς στο μόνο που μπορούμε να επενδύσουμε είναι στη δική μας απόδοση, που θα μας δώσει τις πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τα θετικά και τα αρνητικά του Ολυμπιακού, αλλά η μεγαλύτερη συγκέντρωσή μας θα είναι στο πώς θα αγωνιστούμε εμείς», δήλωσε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στη χώρα, είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Europa League και ίσως η στιγμή που γίνεται η αναμέτρηση αυτή να του δίνει μεγαλύτερη σημασία. Και πάλι όμως είναι ένας αγώνας και θα πρέπει για 95 λεπτά να πιάσουμε την καλύτερη απόδοση που μπορούμε και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας που είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας, θέλουμε να παρασύρει ο κόσμος την ομάδα και ο κόσμος την ομάδα για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x