Stoiximan Super League

Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Γιαννακόπουλος με φόντο τον Βοτανικό

To γηπεδικό ζήτημα ήταν τα τελευταία χρόνια – και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη όπως φαίνεται – μια σημαντικότατη παράμετρος στη ζωή των φίλων του Παναθηναϊκού, την καθημερινότητα τους.

Αποτελεί μείζον ζήτημα για τον κόσμο και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο από μόνο του εωσότου δοθεί μια ουσιαστική λύση. Δίκαιη λύση, παρακαταθήκη στην “πράσινη” ιστορία! Λύση – εξέλιξη που θα αρμόζει στο μέγεθος του ιστορικού συλλόγου, στα εκ. φίλων των “πρασίνων”.

Την ώρα που όλες οι μεγάλες ομάδες έφτιαξαν ή φτιάχνουν γήπεδα ο Παναθηναϊκός (επί χρόνια ολόκληρα) παλεύει για το αυτονόητο… Την κατασκευή ενός “παλατιού” το οποίο θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Βούληση και προσπάθεις υπήρξαν στο παρελθόν… Μόνο που η “πράσινη” οικογένεια συνήθως προσπαθούσε να τρέξει 100ρι στο βούρκο της γραφειοκρατίας, ώστε να τερματίσει…

Εν μέρει, το πέτυχε… Όταν -εν μέσω της διπλής ανάπλασης – εξασφάλισε πως ένα σημαντικό κομμάτι της “πράσινης” οικογένειας θα φιλοξενηθεί και με το…γράμμα του νόμου στο Βοτανικό.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x