Γενικά

«Επανεκκίνηση» στις 21 ή 28 Ιουνίου αποφάσισαν στη Ρωσία!

Μετά από τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε μέλη της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και των επαγγελματικών ομάδων, αποφασίστηκε σήμερα η επανέναρξη των πρωταθλημάτων στα τέλη Ιουνίου.

Σε ρυθμούς... ποδοσφαιρικής κανονικότητας αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Ρωσία, καθώς, σε τηλεδιάσκεψη που είχε τη Δευτέρα (27/04) η ρωσική ομοσπονδία με τις επαγγελματικές ομάδες, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν εκ νέου τα πρωταθλήματα στις 21 ή 28 Ιουνίου!

Το πρωτάθλημα της Premier Liga σταμάτησε στην 22η αγωνιστική και δη στις 16 Μαρτίου, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας 50 βαθμούς και τις Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας ισόβαθμες στη δεύτερη, με 41 πόντους.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε πως σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, θα ανακοινώσουν στις αρχές του επόμενου μήνα το «πρωτόκολλο επιστροφής» και το πότε θα επιτραπεί στις ομάδες να ξεκινήσουν ξανά προπονήσεις.

Βέβαια, ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί αφορά τους ξένους παίκτες των συλλόγων οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους και δεν μπορούν -επί του παρόντος- να επιστρέψουν στη Ρωσία, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που είχαν επιβληθεί από την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x