Stoiximan Super League

Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ στον Ατρόμητο

Ευχάριστα νέα προέκυψαν στον Ατρόμητο μετά τις δεύτερες εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας.

Αρνητική ήταν και η δεύτερη παρτίδα των τεστ που υποβλήθηκαν παίκτες και μέλη του Ατρόμητου για τον κορωνοϊό, δείχνοντας ότι η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων κύλησε ιδανικά.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται πλέον ο αριθμός των ποδοσφαιριστών σε κάθε γκρουπ να αυξηθεί και να φτάσει τους οχτώ από τους τέσσερις έως πέντε που ήταν μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας σε γκρουπ 4-5 ποδοσφαιριστών.

Σήμερα το πρωί οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των δεύτερων τεστ κορωνοϊού που έγιναν χθες σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενους. Όλα τα τεστ είναι αρνητικά και από αύριο οι προπονήσεις στο Μαζαράκη θα διαφοροποιηθούν.

Συγκεκριμένα τα γκρουπ των ποδοσφαιριστών θα συρρικνωθούν σε τρία με το καθένα να έχει οχτώ ποδοσφαιριστές. Θα πραγματοποιούνται δυο προπονήσεις το πρωί και ακόμα μια το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει ξανά γνωστό οι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα συνεχίσει να τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x