Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανό να παραμείνει ο Φερέιρα – Δεν είναι όπως τα είπε»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα, σύμφωνα με τις οποίες έδειξε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ότι «δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει» ο Πορτογάλος τεχνικός και υπογράμμισε πως «έχουν κάνει μία κουβέντα, όπως μπορεί να συμβεί και με έναν απερχόμενο προπονητή για το έργο που αφήνει στην ομάδα», ενώ ολοκλήρωσε για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας: «Βέβαια είναι πολύ πιθανό να παραμείνει, αφού ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει αποφάσεις άμεσα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει χρόνος για ολική επανεκκίνηση, από τη στιγμή που η ομάδα έχει τον πρώτο επίσημο αγώνα της στις 25/26 Αυγούστου. Πρέπει, όμως, να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα στην προπόνηση, στο ιατρικό επιτελείο και στην ανάλυση των αγώνων. Επίσης, θα αλλάξει το περιβάλλον και τα πρόσωπα γύρω από τον προπονητή, ώστε ο ίδιος να δουλεύει καλύτερα. Πρώτα θα κλείσει το θέμα του προπονητή και θα μετά τα υπόλοιπα ανοικτά ζητήματα, έχει ζητήσει την ενίσχυση χαφ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x