Ελλάδα

ΜακΚίσικ: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν» (video)

Ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση με τον Ολυμπιακό, ύστερα από τόσους μήνες απραξίας, δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ενθουσιασμένος ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Πειραιά, η οποία φέτος θα τρέχει πολύ περισσότερο στο παρκέ.

Από ‘κει και πέρα, ο Αμερικανός έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη διαχείριση που του κάνει, ενώ ευχήθηκε να συμμετέχει στο Final Four της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

«Έχω κάνει παρόμοιες προετοιμασίες, αλλά αυτή ήταν μακράν η καλύτερη! Ήρθαμε εδώ, δουλέψαμε πολύ και δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε. Συνολικά θεωρώ πως ήταν ένα επιτυχημένο ταξίδι», δήλωσε αρχικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να προσθέσει:

«Είμαι ενθουσιασμένος και αγωνιώ να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Δεν μπορώ να περιμένω! Το λέω στα παιδιά πως είμαι έτοιμος να ξεκινήσει η χρονιά και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην δράση!».

Για το πώς ένιωσε στο πρώτο του φιλικό κόντρα στον Ηρακλή, έπειτα από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας: «Ένιωσα ενθουσιασμένος που έπαιξα και πάλι μπάσκετ, αλλά όπως είπα και πριν ανυπομονώ να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Τελείωσε τόσο γρήγορα πέρυσι. Ήρθα στην ομάδα και μπόρεσα να παίξω μόλις τρία παιχνίδια. Ήταν, όμως, πολύ καλό το ότι έπαιξα με παίκτες όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου και φέτος ειδικά με τον Σλούκα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να παίζεις μαζί με τόσο καλούς παίκτες».

Για το αν κατά τη γνώμη του θα αλλάξει κάτι στο στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως θα τρέξουμε περισσότερο στις δύο πλευρές του γηπέδου φέτος, καθώς θα είμαστε σε καλύτερη φόρμα».

Για το αν φέτος αισθάνεται πιο άνετα στους «ερυθρόλευκους»: «Σίγουρα νιώθω πιο άνετα και τα εύσημα για αυτό ανήκουν στον προπονητή, γιατί δεν νιώθω κανενός είδους πίεση. Απλά κάνω αυτό που μου ζητάει. Δεν ζητούν πολλά, ζητούν να κάνουμε αυτά που μας λένε και αυτό προσπαθώ να κάνω. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός, αλλά και η πόλη είναι ένα ευχάριστο μέρος για εμένα και την οικογένειά μου».

Για τον βασικό στόχο που έχει θέσει για τη νέα σεζόν: «Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζουμε, να κερδίζουμε πολύ. Δεν θέλω να πω τι μπορούμε να πετύχουμε, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στο Final Four και μετά να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω για να πάμε στο Final Four και την επόμενη χρονιά!».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x