Euroleague

Βόβορας: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα λάθη μας»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου, ήταν ο Γιώργος Βόβορας.

Ικανοποιημένος με την παρουσία του Παναθηναϊκού στη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου ήταν ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να βελτιωθούν στον τομέα των λαθών.

«Αλλάξαμε πολλά από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Στο πρωινό μας meeting δώσαμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς και κάναμε καλή δουλειά σε αυτά που είπαμε. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα λάθη μας. Αν θες να κερδίσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί για 45 λεπτά πάλεψαν και ήταν επιθετικοί. Έτσι πρέπει να είμαστε πάντα. Και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βλέπουμε βελτίωση. Αυτή είναι η λύση. Ο μόνος δρόμος. Να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βόβορας.

Για το τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ζαλγκίρις: «Στον χθεσινό αγώνα δεν είχαμε έξτρα πάσα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό μας πλήγωσε. Δεν γυρίσαμε την μπάλα. Σήμερα το αλλάξαμε. Αντιδράσαμε. Το διορθώσαμε και μας βοήθησε πολύ. Αυτό είναι κάτι που μας έδωσε τις 24 ασίστ. Μαζί με τα λάθη είναι οι πιο κρίσιμες κατηγορίες. Και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να το διορθώσουμε. Ευχαριστούμε πολύ την Ζαλγκίρις για το τουρνουά. Εξαιρετική διοργάνωση παρά τις δυσκολίες. Πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε δύο παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x