Stoiximan Super League

Σε Τούμπα και Καραϊσκάκη η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Με τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα ανοίξει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με δύο ματς λιγότερα και σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στα… πιτς θα μείνουν οι Παναθηναϊκός, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ, λόγω της αναβολής που έχουν πάρει οι «νεοφώτιστοι» στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ, με φόρα από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League, θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 19:00 (NovaSports 1).

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα θα κάνει ο Ολυμπιακός, έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τον Αστέρα Τρίπολης (20:30 - NovaSports 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το πρώτο φετινό τρίποντο.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το Σάββατο. Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω τον τελικό και θα το προσπαθήσει στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (20:30), στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας.

Την Κυριακή (20/9) ΟΦΗ και Άρης αναζητούν «γιατρικό» από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια. Οι Κρητικοί θα αγωνιστούν στην έδρα της Λαμίας (18:15), ενώ οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στο Βόλο.

Δείτε το πρόγραμμα:


Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x