Stoiximan Super League

Ψάχνουν… παρηγοριά μετά τους αποκλεισμούς ΟΦΗ και Άρη

Στην ελληνική… πραγματικότητα επιστρέφουν ΟΦΗ και Άρης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μετά τους οδυνηρούς αποκλεισμούς που γνώρισαν στο Europa League.

Τα… πάνω τους καλούνται να πάρουν άμεσα ΟΦΗ και Άρης, οι οποίοι αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Και οι δύο ομάδες έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός έδρας υποχρεώσεις, αφού οι Κρητικοί παίζουν στη Λαμία και οι Θεσσαλονικείς στο Βόλο.

Οι Ηρακλειώτες δίνουν από χθες το σύνθημα για μία νέα αρχή, αφού η εμπειρία της Ευρώπης αποτέλεσε ένα σημαντικό μάθημα για όλους, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Σίμος.

Στον Άρη, τώρα, αποτελεί παρελθόν ο Μίχαελ Ένινγκ και ο Τόλης Τερζής θα αναλάβει για το αποψινό ματς τους «κίτρινους», τους οποίους θα παρακολουθήσει από κοντά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Άκης Μάντζιος που αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Στο παιχνίδι Λαμία-ΟΦΗ, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο φινάλε της περσινής σεζόν, στο παιχνίδι που ουσιαστικά έδωσε το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για τη φετινή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από το γεγονός ότι ήταν η τελευταία νίκη του ΟΦΗ στο περσινό πρωτάθλημα, ήταν και η πρώτη σε βάρος της Λαμίας στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Όσον αφορά τη «δοκιμασία» του Άρη στο Βόλο, οι Θεσσαλονικείς είχαν ταξιδέψει ξανά στη Μαγνησία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχαν χάσει, αφού ένας άλλος αποκλεισμός στην Ευρώπη, από τη Μόλντε, τους είχε επίσης επηρεάσει.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής



Η επόμενη (3η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x