Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Καθαρό το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως ορθώς καταλογίστηκε πέναλτι στη σύγκρουση του Χουτεσιώτη με τον Χνιντ.

Ορθώς καταλογίστηκε το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (0-1), όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας, ενώ αντίθετα σημείωσε πως δεν υπήρξε παράβαση στην αντίστοιχη απόφαση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (1-0).



Αναλυτικά, η «έκθεση» του έμπειρου καθηγητή διαιτησίας για τους τρεις αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Παναθηναϊκός-Βόλος (Παπαπέτρου): «Στο 16’ ο Καρλίτος κοντρολάρει με το χέρι και αποκρούει το σουτ ο Γκαραβέλης. Ο βοηθός που είχε καλύτερο οπτικό πεδίο έπρεπε να δει τη φάση. Στο 33’ ο Ουάρντα μπαίνει στην περιοχή, ο Σάντσες τον ακουμπά στον ώμο, αλλά ούτε τον τραβά, ούτε τον σπρώχνει. Ο Αιγύπτιος έπεσε για να πάρει πέναλτι, αλλά με το VAR σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό ορθώς καταλογίστηκε, γιατί το χέρι δεν ήταν σε φυσική θέση. Στη διεκδίκηση Κουρμπέλη-Μπαριέντος δεν υπάρχει παράβαση. Στο 83’ υπάρχει οφσάιντ στην πάσα του Χατζηγιοβάνη στον Μακέντα, ενώ και στη συνέχεια της φάσης δεν υπάρχει πέναλτι».

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): «Στο 10’ ο βοηθός Βασιλόπουλος σηκώνει κακώς οφσάιντ σε επίθεση του Αστέρα. Στο 66’ η μπάλα χτυπά στον ώμο του Τασουλή και δεν υπάρχει παράβαση. Στο 69’ ο Σελίμοβιτς, που έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, απλώνει τα χέρια του και ο Μπαράλες, που είναι πολύ έξυπνος, πηγαίνει με τον ώμο και πέφτει πάνω στον παίκτη του ΟΦΗ. Ο Μπαράλες βάζει το χέρι από μπροστά και τον τραβά ο Μπαράλες. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των Κρητικών. Ο Σελίμοβιτς δικαιολογημένα αποβάλλεται στη συνέχεια».

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Διαμαντόπουλος): «Ο Χουτεσιώτης κάνει μια έξοδο, δεν βρίσκει μπάλα και από την ώρα που αυτή δεν έχει βγει από τον αγωνιστικό χώρο, ανατρέπει τον παίκτη της ΑΕΚ. Σωστά δόθηκε πέναλτι, λοιπόν. Μην συγχέουμε τη φάση αυτή με αυτή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με τον Λόπες και τον Μάτος. Δεν έχει καμία σχέση. Τα γκολ που έβαλαν τα Γιάννενα ήταν οφσάιντ, όπως φάνηκε από το VAR».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x