Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορούσε να αποβληθεί ο Σισέ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της έβδομης αγωνιστικής.

Χτύπημα που σήκωνε ακόμη και κόκκινη κάρτα θεωρεί αυτό του Παπέ Αμπού Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο έμπειρος διαιτητής ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά η «έκθεση» για τις διαιτησίες της έβδομης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (Παπαπέτρου): «Στο 48’ ο Σισέ σηκώνει τον αγκώνα και χτυπά στο πρόσωπο τον αντίπαλό του. Ο διαιτητής ήταν από πίσω, αλλά το VAR ήταν υποχρεωμένο να το δει. Ήταν μέχρι και κόκκινη κάρτα, γιατί πρόκειται για χτύπημα με τη θέλησή του. Ο διαιτητής σωστά παρατήρησε τους παίκτες του Απόλλωνα γιατί έκαναν πέντε ζέσταμα, ενώ επιτρέπεται μέχρι τρεις. Στο πρώτο γκολ του Χασάν, ο Λισγάρας φαίνεται ότι πέφτει ετεροχρονισμένα. Τον ακουμπά ο Χασάν, αλλά δεν είναι τέτοια επαφή για να του προκαλέσει την πτώση. Άρα σωστά μέτρησε το γκολ».

Βόλος-ΑΕΛ (Σιδηρόπουλος): «Στο 5’ ο Περέα μπαίνει στην περιοχή και πέφτει κάτω, αλλά δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 8’ ένας παίκτης της ΑΕΛ μπαίνει στην περιοχή, ο Περέα προλαβαίνει και στεριώνει το πόδι, ο αντίπαλος βρίσκει πάνω του και σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Το γκολ της Λάρισας στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το πέναλτι στο 49’ δόθηκε σωστά, όπως και η αποβολή του Μήτογλου. Στο 84’ δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Ριένστρα, αλλά κακώς. Ο παίκτης της ΑΕΛ γλιστρά και δεν βρίσκει τον αντίπαλό του με τάπες. Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να πάρει την κάρτα πίσω».

Λαμία-Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): «Στο 17’ ο Κουρμπέλης βάζει τον αγκώνα και δόθηκε σωστά το πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος είχε οπτικό πεδίο και έπρεπε να δώσει την παράβαση χωρίς το VAR. Πάντως το φάουλ από το οποίο προήλθε η φάση του πέναλτι ήταν επιθετικό και όχι σε βάρος του Σάντσες. Στο 22’ η μπάλα έχει βγει πλάγιο μισό μέτρο και βάλε, δεν είναι δυνατό να μην το δουν ο διαιτητής και ο βοηθός. Στο 0-2 του Παναθηναϊκού με χρήση VAR φάνηκε ότι ο Καρλίτος καλύπτεται».

Άρης-Αστέρας Τρίπολης (Φωτιάς): «Ο Μπεναλουάν βάζει το χέρι του στο λαιμό και ο Μπαράλες πέφτει. Δεν πέφτει όμως από την επαφή και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 67’ ο Γκαρσία έπεσε, αλλά δεν υπάρχει παράταση. Ο διαιτητής δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που έπρεπε και γι’ αυτό ήταν δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων».

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (Τζήλος): «Ο Τζόλης στο 8’ βρίσκεται στο έδαφος, αλλά δεν υπάρχει παράβαση, ενώ έχει αρχίσει να πέφτει εκτός περιοχής. Στο 37’ σουτ του παίκτη του ΠΑΟΚ χτυπά σε χέρι αντιπάλου, αλλά έχει γυρίσει το κορμί του και έχει μαζέψει το χέρι του. Στο 51’ ο Ίνγκασον κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Αριγίμπι και σωστά δόθηκε πέναλτι. Δεν ήταν κόκκινη όμως, δεν έχει σχέση με την αποβολή του Μάνταλου στο Περιστέρι. Επίσης σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για χέρι του Καρασαλίδη».

ΑΕΚ-ΟΦΗ (Κουτσιαύτης): «Στο γκολ της ΑΕΚ με τον Νεντελτσιάρου σηκώνει σημαιάκι ο βοηθός. Κακώς το έκανε, αφού είχε το VAR το οποίο τελικά διόρθωσε τα πράγματα και μέτρησε το 1-1. Σε μια φάση που η μπάλα χτυπά ψηλά στο χέρι του Κοροβέση δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 58’ ο πρώτος βοηθός αφήνει ένα οφσάιντ του Λιβάγια. Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ, όταν ένας παίκτης σηκώνεται από το έδαφος, λίγο να τον ακουμπήσεις μπορεί να χάσει την ισορροπία του. Γι’ αυτό και ακυρώθηκε το γκολ ως επιθετικό φάουλ από τον Λιβάγια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x