NBA

Συγκλονίζει ο Τάουνς για το θάνατο της μητέρας του από κορωνοϊό

Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς περιέγραψε τους δύσκολους μήνες που πέρασε.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς πέρασε τον πιο δύσκολο χρόνο της ζωής του. Τον Απρίλιο η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 58 της, μετά από επιπλοκές που της προκάλεσε ο κορωνοϊός. Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε, τόσο επειδή ήταν αυτός που κλήθηκε να πάρει την απόφαση να βγει η μητέρα του από τη μηχανική υποστήριξη, όσο και όταν έπρεπε να ενημερώσει τη γιαγιά του πως η κόρη της πέθανε.

«Με πήρε ο πατέρας μου μέσα στη νύχτα και μου είπε ‘Έφυγε, έπαθε βαρύ εγκεφαλικό και έφυγε’. Ήταν σε κώμα και οι γιατροί έλεγαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να συνέλθει και έχει μια ζωή με νόημα μετά από αυτό. Κλήθηκα να πάρω την πιο δύσκολη απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος. Πρέπει να ζήσεις με αυτό», τόνισε ο Τάουνς δακρυσμένος και πρόσθεσε για το πώς ενημέρωσε τη γιαγιά του.

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα, ειδικά από την στιγμή που έπρεπε να πάρω τηλέφωνο την μητέρα της, δηλαδή την γιαγιά μου. Ούρλιαζε στο τηλέφωνο. Ήταν πολύ σκληρό. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το παιδί σου», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς βιώνει την απώλεια και την επόμενη μέρα; «Ξέρω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω να το ξεπεράσω και θα καταλάβω ότι αυτά που νιώθω είναι φυσιολογικά. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και τα κάνεις όλα βήμα-βήμα. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει για μένα το μέλλον, αλλά πρέπει να ξαναβρώ το χαμόγελο στο ζωή μου. Είμαι χαρούμενος που είχα το χρόνο να ζήσω τη μητέρα μου και εκείνη με έκανε αυτό που είμαι», ανέφερε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την εξομολόγηση του Τάουνς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x