Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Κάναμε καλό ματς, είχαμε ευκαιρίες»

Στην καλή εμφάνιση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό, παρά το τελικό 0-0, στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Ο τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως πρέπει να νικάς σε ένα εντός έδρας ματς με τις ευκαιρίες που φτιάχνεις, διαπίστωσε «φρεσκάδα» και ένταση και ζήτησε περισσότερος βαθμούς στα επόμενα εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι κάναμε κατά διαστήματα ένα καλό ματς, είχαμε δοκάρια, βγάλαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατήσαμε τον αντίπαλο στις δύο αντεπιθέσεις. Αλλά, αν δεν βάλεις τα γκολ και δεν σκοράρεις εντός έδρας, δεν μπορείς να νικήσεις κιόλας».

Για το ότι η ομάδα φάνηκε πιο «φρέσκια» σε τρεξίματα, είπε ότι: «Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτήν την εβδομάδα για τους παίκτες. Πιστεύω σήμερα σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του ματς. Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να έχουν αυτή τη ‘φρεσκάδα’ και αυτήν την ένταση. Βγάλαμε, όμως, ένταση.

Την Τετάρτη, το ματς μας πήγε λίγο διαφορετικά. Δεν ήμασταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο, ούτε τώρα είμαστε στην κόλαση. Σίγουρα, θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς, αλλά αν δεν βάλεις γκολ…».

Κλείνοντας, μίλησε και για το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς εντός έδρας. «Θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς εντός. Ίσως μας ευνόησε η καθυστερημένη αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά ίσως όχι η συνέχεια. Θέλαμε κάτι περισσότερο και πιστεύω ότι το μπορούσαμε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x