Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Είχαμε τον έλεγχο, δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΣ κόντρα στον ΟΦΗ, παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Στην αποτελεσματικότητα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το γεγονός ότι δεν πήρε κάτι από το σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΣ: «Για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε ένα πολύ καλό ματς τακτικά. Περιορίσαμε τον ΟΦΗ σε όλο το ματς μόνο σε 3 φάσεις, αλλά δεχτήκαμε 2 γκολ κι αυτή είναι η διαφορά. Δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά κόντρα στη ροή δεχτήκαμε δύο γκολ και το ακόμα χειρότερο είναι ότι χάσαμε Σάλιακα και Λέο με τραυματισμούς. Άλλαξαν αναγκαστικά και τα πλάνα μας, παρ’ όλα αυτά κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά είμαστε με άδεια χέρια».

Για το αν λείπει το αποτέλεσμα: «Σίγουρα λείπει το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας είναι ο δρόμος να φτάσεις στο αποτέλεσμα. Θέλει όμως προσοχή στη λεπτομέρεια, που σε 2 φάσεις δεν την είχαμε και το πληρώσαμε ακριβά».

Για το αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Είμαστε μια ομάδα από τη Super League 2 που πρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Είχαμε και τραυματισμούς σήμερα. Θα τα αναλύσουμε όλα. Η ουσία είναι η σωστή απόφαση στη σωστή φάση και σήμερα δυστυχώς δεν την είχαμε και το πληρώσαμε πολύ ακριβά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x