Stoiximan Super League

Τσιφτσής: «Θα μπούμε εξάδα, περαστικά στον Παπαδόπουλο»

Ο νεαρός γκολκίπερ, που πρωταγωνίστησε στη νίκη του Αστέρα επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον βασικό τερματοφύλακα των Αρκάδων.

Από τα «μαλλιά» άρπαξε την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στο ματς εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης ο 21χρονος Αντώνης Τσιφτσής, όντας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη των Αρκάδων.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού στα κανάλια Novasports, μίλησε για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, τον τραυματία Νίκο Παπαδόπουλο.

«Ξεκινήσαμε καλά ψάχνοντας το γκολ απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο προκειμένου να πάρουμε προβάδισμα. Καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ που θέλαμε καθώς σε τέτοια ματς αυτό είναι σημαντικό. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν αρκετά κυρίως από τα πλάγια με σέντρες και με στημένες φάσεις καθώς εκτέλεσαν πολλά φάουλ. Παρά την κούραση μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε το προβάδισμα και να πάρουμε τη νίκη. Η κούραση ήταν αισθητή και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη όμως ελπίζω πως εάν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να μπούμε στην πρώτη 5αδα ή την 6αδα της κανονικής περιόδου. Περαστικά στον Νίκο Παπαδόπουλο που είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε ο νεαρός γκολκίπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x