Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Κερδίσαμε δίκαια, αλλά μας έλειψε το δεύτερο γκολ»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη επί του ΟΦΗ είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος όμως ήθελε και ένα δεύτερο γκολ από την ομάδα του.

Στα καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που επέδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη (1-0) επί του ΟΦΗ στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Βέβαια, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε πως ένα ακόμα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο θα τελειοποιούσε την εικόνα της.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πιστεύω είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο εικοσάλεπτο. Με γρήγορο γκολ, με φάσεις για δεύτερο γκολ και πολλή κατοχή της μπάλας. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Ήμασταν δυναμικοί και πιστεύω κερδίσαμε δίκαια.

Σταθήκαμε καλά και στην αμυντική λειτουργία. Έλειψε το δεύτερο γκολ. Μετά θα μιλούσαμε για ένα πάρα πολύ καλό πρώτο εικοσάλεπτο. Εντός έδρας με μεγάλη πίεση, πολλή κατοχή, ηρεμία, καλό άμεσο πρέσινγκ. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί η εβδομάδα δεν ήταν εύκολη. Μας δίνει μια ''ανάσα'' σίγουρα, αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχει δρόμο ακόμα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x