bwin

Κύπελλο Ελλάδας: Θα «χαλάσει» ο Άρης το σενάριο των «Big 4» στα ημιτελικά;

Ο Άρης με τον ΠΑΣ Γιάννινα απειλούν τη συνάντηση των «Big 4» στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά το 2016-17.

Το Κύπελλο Ελλάδας παίζει στην bwin με σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live! 21+

Ας δούμε τα δεδομένα. Η ΑΕΚ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να σημειώσει τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών και ουσιαστικά να χτίσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα της Μαγνησίας μείωσε στο 57' με τον Μήτογλου σε 4-2, όμως γνωρίζει καλά πως το έργο της ολικής ανατροπής στην έδρα της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Απόδοση 2.75 να σημειώσει ο Βόλος το πρώτο γκολ στον αγώνα και απόδοση 3.60 να πάρει νέα νίκη η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!



Αντίστοιχα, εύκολο έργο δείχνει ότι θα έχει και ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά, ο οποίος βλέπει το Κύπελλο ως τον μοναδικό τρόπο για να κατακτήσει φέτος κάποιον τίτλο, επικράτησε 5-2 της Λαμίας, η οποία κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα, κατάφεραν να το προστατέψουν και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν τη διαφορά που δείχνει αρκετή για να τους χαρίσει ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Απόδοση 2.95 να σημειωθούν over 3.5 γκολ και στην έδρα της Λαμίας.

bwin - Το παιχνίδι στο Κύπελλο αλλάζει με πληθώρα επιλογών και πρωτοποριακές λειτουργίες! | 21+

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει χτίσει απόσταση ασφαλείας στο πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, είδε τον Άρη να βρίσκει απάντηση στο γρήγορο γκολ του Χασάν μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως ο φορμαρισμένος Αιγύπτιος επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 14' για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να δώσει προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Το σκορ, φυσικά, είναι εύθραυστο και ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει γκολ στο «Βικελίδης», στο οποίο έχασε για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2010! Απόδοση 2.05 να νικήσει η ομάδα του Μαρτίνς στην έδρα του Άρη.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δείχνει να έχει το πιο δύσκολο έργο από τους υπόλοιπους «μεγάλους», έχασε 2-1 στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ και στη Λεωφόρο θα κληθεί αφενός να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, αφετέρου να σημειώσει το γκολ που θα του είναι αρκετό για να προκριθεί στους «4». Απόδοση 5.50 να νικήσουν οι «πράσινοι» με 1-0 και να πάρουν την πρόκριση.

Σε περίπτωση που Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τα καταφέρουν, τότε θα έχουμε για πρώτη φορά αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες του «Big 4» στα ημιτελικά Κυπέλλου, μετά τη σεζόν 2016-17. Τότε, είχαν περάσει από τις πρώτες μάχες ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να σηκώνουν την κούπα, επικρατώντας 2-1 στον τελικό.

Κύπελλο Ελλάδας: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το αμέσως προηγούμενο ραντεβού των «Big 4» στα ημιτελικά ήταν... 68 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το μακρινό 1949, όταν η ΑΕΚ είχε περάσει τον Ολυμπιακό με 2-1 και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ με 1-0. Ο τελικός χρειάστηκε να γίνει δύο φορές, λόγω... συσκότισης στην παράταση! Στην επανάληψη του αγώνα, η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και στην παράταση η Ένωση πανηγύρισε το τρίτο Κύπελλο της ιστορίας της.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x