Stoiximan Super League

«Άνθρωπος της ΑΕΚ παρακολούθησε το Ισραήλ-Σκωτία»

Ανθρωπος της ΑΕΚ βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της εθνικής ομάδας του Ισραήλ με την Σκωτία.

Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωπος της ΑΕΚ, αλλά και της Βέρντερ Βρέμης ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνικής ομάδας του Ισραήλ με την Σκωτία για να προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Όπως είχαν υποστηρίξει παλιότερα δημοσιεύματα στο Ισράηλ η Ένωση φερόταν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντορ Πέρετζ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί από την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο στο δημοσίευμα αυτό ο Γερμανός συντάκτης υποστηρίζει ότι ο « Πέρετζ εντυπωσίασε τη Βέρντερ και πως η ΑΕΚ Αθηνών έστειλε άνθρωπό της στο γήπεδο για να δει τον ποδοσφαιριστή από κοντά, ωστόσο ο Πέρετζ δεν ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα».

Το δημοσίευμα αυτό αναφέρει- μεταξύ άλλων- πως «τις επόμενες δυο εβδομάδες ο Πέρετζ αναμένει μία τελική πρόταση από τη Μακάμπι για ανανέωση του συμβολαίου, μετά το «όχι» που είχε ο ποδοσφαιριστής στην αρχική κρούση (4ετές συμβόλαιο με 420.000 ευρώ ετησίως)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x