Stoiximan Super League

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το VAR διόρθωσε τα λάθη»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας χαρακτήρισε καθοριστική τη χρήση του VAR σε αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις του Σαββατοκύριακου.

Η χρήση VAR διόρθωσε τις λίγες ανορθογραφίες που υπήρχαν στους αγώνες των playoffs και playouts της Super League το Σαββατοκύριακο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το VAR στους αγώνες. Ο ερχομός των ξένων διαιτητών φέρνει μια ηρεμία, γιατί δεν αμφισβητούνται, αλλά αφού υπάρχει το VAR μπορούν να διορθωθούν τα λάθη», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.

Αναλυτικά η «έκθεση» για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Αγκάγεφ): «Ο Σφιντέρσκι είχε μια πτώση σε μαρκάρισμα του Πούγγουρα. Υπάρχει ανατροπή, αλλά είναι εκτός περιοχής. Ένα χέρι του Αουγκούστο που ζήτησε ο Παναθηναϊκός δεν είναι πέναλτι, γιατί ήταν σε φυσική θέση.

Άρης-Αστέρας (Σιδηρόπουλος): «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βαλιέντε γιατί ήταν οφσάιντ. Ο Μάνος έφυγε από κανονική θέση στο 2-0».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Γιοβάνοβιτς): «Το γκολ του Τάνκοβιτς σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ένα σουτ του Σουηδού που χτυπά στο χέρι του Σεμέδο δεν είναι πέναλτι, γιατί ήταν κοντά στο σώμα του Πορτογάλου. Το γκολ του Ολιβέιρα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το χέρι του Κρίστισιτς στο σουτ του Φορτούνη δεν είναι παράβαση, γιατί το έχει κοντά στο σώμα. Σωστά μέτρησε το γκολ του Ανσαριφάρντ, γιατί καλυπτόταν όπως έδειξε το VAR».

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (Μανούχος): «Ο βοηθός βιάστηκε να σηκώσει τη σημαία στο γκολ του Μανούσου, αλλά ευτυχώς το διόρθωσε το VAR».

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (Γκορτσίλας): «Ο Κάργας άπλωσε το χέρι και έκανε πέναλτι. Το VAR διόρθωσε το λάθος, έπρεπε να δοθεί όμως από τον ίδιο τον διαιτητή».

ΑΕΛ-Παναιτωλικός (Ευαγγέλου): «Σωστά δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Καρασαλίδη. Στο 9’ ο Χουσίνο βάζει το χέρι και πέφτει ο αντίπαλος, αλλά δεν είναι από τις περιπτώσεις που σφυρίζεται πέναλτι. Στο γκολ του Βέργου δεν υπάρχει οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, οπότε σωστά συνεχίστηκε η φάση και μέτρησε».

Λαμία-Βόλος (Φωτιάς): «Ο Αντέντζο σταματά την μπάλα με το χέρι, αλλά είναι το χέρι στήριξης, άρα δεν υπάρχει πέναλτι. Το πέναλτι του Μήτογλου στον Καραμάνο ήταν καθαρό και σωστά δόθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x