Ελλάδα

Πετρίδης: «Δουλεύουν την περίπτωση Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει υπομονή»

Παναθηναϊκός και Μάριο Χεζόνια έχουν κοινή πρόθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί υπομονή, όπως μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Μετά την ανανέωση του Ιωάννη Παπαπέτρου και την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντάριλ Μέικον, η επόμενη «καυτή πατάτα» στον Παναθηναϊκό είναι φυσικά το θέμα του Μάριο Χεζόνια.

Από τη μία, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Κροάτη φόργουορντ, ενώ και ο παίκτης από την πλευρά του έχει εκφράσει κάτι ανάλογο με όλους τους… τρόπους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη και τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, το «τριφύλλι» θα βάλει μπρος το θέμα του «Σούπερ Μάριο», αλλά πρόκειται για μία περίπτωση που δεν είναι εύκολη και απαιτεί αρκετή υπομονή, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως θα πάει προς Αύγουστο.

Οι πρώτες επαφές με τον παίκτη έχουν γίνει. Αλλά, από την άλλη ο Χεζόνια αυτή την στιγμή δεν είναι ελεύθερος. Κι αυτό γιατί, τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπαρτσελόνα, η οποία αξιώνει ένα ποσό ύψους 400.000 ευρώ για να τον αφήσει.

Φυσικά, μετά το επόμενα βήμα θα είναι να μάθουν στον Παναθηναϊκό και τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, καθώς οι απολαβές του δεν πρόκειται να είναι οι ίδιες, με εκείνες που είχε τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x