Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κορυφαίος με Άρη ο Ραντζέλοβιτς αλλά δεν έχει διάρκεια»

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε τις εντυπώσεις του από το φιλικό 3-0 του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Την πεποίθησή του ότι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν ο κορυφαίος του... διπρόσωπου Ολυμπιακού στο φιλικό 3-0 επί του Άρη εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ σχολίασε πως ο Σέρβος ήταν ο καλύτερος αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή δείχνει καλά στοιχεία, δίχως να έχει διάρκεια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά ενδέχεται να χάσει το πρώτο ματς με τη Νέφτσι Μπακού, λόγω του προσωπικού προβλήματος που τον κράτησε εκτός και για το φιλικό με τους «κίτρινους».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός έχει την ατομική ποιότητα που μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Κοινός παρονομαστής ήταν ο Ραντζέλοβιτς και στα τρία γκολ με τον Άρη, ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού.

Όμως κάθε χρόνο τέτοια εποχή βλέπουμε τον Σέρβο να παίζει καλά, μετά είναι το θέμα. Δεν μπορεί να στηριχτεί έτσι σε έναν παίκτη ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται διάρκεια. Ήταν δε ομαδικός, κάτι που βλέπουμε σπάνια από αυτόν.

Προσωπικό πρόβλημα ο Βαλμπουενά, ίσως δεν είναι διαθέσιμος στο πρώτο ματς με Νέφτσι Μπακού».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x