Stoiximan

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Πέφτουν κορμιά στο ντέρμπι

Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και επιστρέφουμε σε ρυθμούς Super League. Εκεί όπου διεξάγεται η 10η αγωνιστική και φυσικά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30): Παιχνίδι με φαβορί και αουτσάιντερ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης αν μη τι άλλο είναι το φαβορί και ο ΠΑΣ το αουτσάιντερ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος πως είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Βέβαια, ο ΠΑΣ εκτός έδρας δείχνει να δυσκολεύεται περισσότερο, ενώ ο Άρης εντός τα πάει καλά και επιβάλει τον ρυθμό του.

Περιμένουμε ένα ματς με τον Άρη να έχει τον έλεγχο και τον ΠΑΣ να παίζει αρκετά κλειστά και να χτυπάει στην κόντρα-επίθεση όπως συνηθίζει. Το παιχνίδι δύσκολα θα ανοίξει και θα ψαχτούμε σε ειδικά στοιχήματα που μας προσφέρει η Stoiximan. Για παράδειγμα, αξίζει το να πάρει μία κάρτα ο Άρης στο πρώτο μέρος σε απόδοση 1.75, όπως και το να υπάρχει γκολ στο παιχνίδι μετά το 28:00 σε αποδόσεις διπλασιασμού!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (21/11, 19:30): Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει φυσικά από το πρόγραμμα. Τρεις βαθμούς χωρίζουν τις δύς ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν να προπορεύονται στην βαθμολογία. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά πρόκειται για ματς που θα μας δείξει προς τα που βαδίζουν οι δύο ομάδες στους στόχους τους. Αναμφίβολα, ακόμη και η ισοπαλία κάνει και στους δύο, που έχουν εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές αλλά αμυντικά βγάζουν πολλά προβλήματα. Λόγω αυτού του γεγονότος θα πάμε με το g/g σε απόδοση 1.91. Επειδή, όμως, ντέρμπι χωρίς ειδικά στοιχήματα δεν γίνεται, έχουμε διαλέξει μερικά από αυτά που μας προσφέρει η Stoiximan.

Επιθετικά αρέσκονται να παίζουν και οι δύο ομάδες, ενώ έχουμε δει μέχρι στιγμής πως στα ντέρμπι τους και φτιάχνουν (ή και δέχονται) αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος και υπάρχουν γκολ. Να έχει το ντέρμπι γκολ πριν το 34:00 μας προσφέρεται σε απόδοση 1.85. Να υπάρχει ένα δοκάρι στο ματς το βρίσκουμε στο 2.25, ενώ η Stoiximan μας προσφέρει σε απόδοση 8.00 το να υπάρχει απευθείας κόκκινη στο παιχνίδι!

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (21/11, 19:30): Ένα από τα... περίεργα ματς της αγωνιστικής και ίσως της σεζόν. Ο Ατρόμητος δεν έχει νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα όντας ουραγός στη βαθμολογία, ενώ δεν θα έχει στον πάγκο τον προπονητή του, τον βοηθό και τον γυμναστή λόγω κορωνοϊού. Κάπως έτσι, επιστρατεύεται ο τεχνικός της Κ19 Γιώργος Κορακάκης για το ματς! Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό στις εγχώριες διοργανώσεις και ψάχνει τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που διεξάγεται την ίδια ώρα.

Ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έχει το «πρέπει» αλλά και η ψυχολογία του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Έχει αξία το 2 & over 1.5 goals σε απόδοση 1.85 στη Stoiximan. Για να επιβεβαιωθεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα πάρει προβάδισμα από το πρώτο μέρος και καλείται να το μεγαλώσει ή να το διαχειριστεί στο δεύτερο, οπότε μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 1.5 κάρτες ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο (2.07).

Λαμία-Παναθηναϊκός (22/11, 19:30): Στη Λαμία πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα, χάρη σε αυτογκόλ του Γκαρθία σε ένα ματς που είχε όλη κι όλη μία τελική και έπαιξε μαζική άμυνα. Την ίδια ώρα. οι «πράσινοι» τον τελευταίο καιρό δείχνουν πεσμένοι και προέρχονται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους, αφού οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους (Βόλος, ΠΑΣ, ΟΦΗ, Άρης) παίζουν μεταξύ τους και με νίκη θα μπορέσουν να μπουν εξάδα.

Η νίκη του Παναθηναϊκού αξίζει και προσφέρεται σε απόδοση 1.88 από τη Stoiximan.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: over 0.5 κάρτες Άρης στο πρώτο ημίχρονο (1.75) /// γκολ στο παιχνίδι μετά το 28:00 (2.00)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: g/g (1.91) /// Γκολ πριν το 34:00 (1.85) /// Δοκάρι over 0.5 (2.25) /// απευθείας κόκκινη στο παιχνίδι (8.00)

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: 2 & over 1.5 goals (1.85) /// over 1.5 κάρτες ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο (2.07)

Λαμία-Παναθηναϊκός: 2 (1.88)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x