Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Λόγω covid, παίκτης εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά και άλλου του έτρεχε αίμα από τη μύτη»!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, αποκάλυψε πως λόγω κορωνοϊού ένας παίκτης έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στην καρδιά και άλλου επειδή του έτρεχε αίμα από τη μύτη!

Μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το πόσο δύσκολα πέρασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα με τα κρούσματα κορωνοϊού, έκανε ο προπονητής των Ηπειρωτών, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Ιωνικό, τονίζοντας ότι ένας παίκτης έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στην καρδιά και άλλου επειδή του έτρεχε αίμα από τη μύτη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που με όλα αυτά τα προβλήματα κάναν κάτι. Κάναμε προπόνηση 13 άτομα, δεν είναι εύκολα να χωρίζεις στην μέση ένα γκρουπ έτσι. Είχαμε μόνο πέντε αλλαγές και έναν τερματοφύλακα.

Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίζουμε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω, με όλα αυτά τα πρωτόκολλα. Δεν είναι μόνο να βγει από την καραντίνα, δεν μπορούν όλοι να παίξουν. Δύο είχαν κι άλλα προβλήματα. Στον έναν βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά και τον αφήσαμε εκτός και στον άλλον, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία έκανε ατομικό του έτρεχε αίμα από τη μύτη. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x