Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Ήμασταν τυχεροί κόντρα στον ΟΦΗ»

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς, παραδέχθηκε την ανωτερότητά του ΟΦΗ κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν κρύφτηκε πίσω απ’ το… δάκτυλό του μετά το 1-1 στο ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισε στο 93’, αλλά ο τεχνικός των Ηπειρωτών παραδέχθηκε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη των Κρητικών.

«Και δεδομένων των συνθηκών και των ευκαιριών του ΟΦΗ, ήμασταν τυχεροί. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά θα μπορούσαν να είχαν μπει και τρία-τέσσερα γκολ. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε πάλι δυνάμεις, να επιστρέψουν τα παιδιά που λείπουν και να πάμε μετά πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε με το φινάλε του αγώνα μέσω της Cosmote TV.

Για τις πολλές απουσίες και την εμφάνιση του Σούλη κάτω από τα δοκάρια, σχολίασε: «Είναι δύσκολο αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Φοβάσαι για τα παιδιά και για τους υπόλοιπους. Όλα είναι πολύ δύσκολα στο μυαλό μας, αλλά ελπίζω να γίνουμε όλοι καλά και να επιστρέψουν τα παιδιά κοντά μας. Ο Σούλης ήταν και πάλι καλός σήμερα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν συνηθίζω να λέω για παίκτες που δεν συμμετέχουν, αλλά φάνηκε σήμερα ότι μας έλειψαν ο Σνάιντερ και ο Γκαρντάφσκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x