Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Μασούρας τράβηξε… 21 για τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της εξέδρας αναφέρει τα σημεία-κλειδιά από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός έκανε… σεφτέ στο 2022, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει το +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της εξέδρας αναφέρει τα σημεία-κλειδιά από τη νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Ηπειρώτες για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ζητούμενο η νίκη για να υπάρξει ηρεμία: Ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (τα δύο στο πρωτάθλημα και το άλλο στο Κύπελλο). Το κατάφερε με επαγγελματικό τρόπο και κυνισμό στο παιχνίδι της, σκοράροντας στην αρχή και στο τέλος και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός δεν πάτησε το γκάζι και πήρε σβηστά τη νίκη απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Ο Μασούρας τράβηξε… 21: Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό αφού «μύρισε» το λάθος του Σάλιακα και με προβολή έγραψε το 1-0. Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ενώ συνέχισε την τρομερή του παράδοση. Συγκεκριμένα, ο Μασούρας έχει σκοράρει 21 γκολ σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το φοβερό είναι πως ο Ολυμπιακός έχει νικήσει και τα 18 ματς στα οποία έχει σκοράρει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Βρήκε ρυθμό ενόψει Παναιτωλικού: Η αντίδραση που έψαχνε ο Ολυμπιακός βρέθηκε απέναντι στον ΠΑΣ και τώρα ζητούμενο είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μια απλή νίκη με σκορ 1-0 για να περάσουν στην επόμενη φάση. Ο Μαρτίνς έδωσε ρυθμό σε Ανδρούτσο, Λαλά, στον Αβραάμ επίσης εφόσον χρειαστεί, όπως και στους Τικίνιο, Βαλμπουενά.

Ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να φανεί ανταγωνιστικός λόγω των απουσιών: Αν μη τι άλλο, οι Ηπειρώτες μας έχουν συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΣ κατέβηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Πίρσμαν, Περέα, Μιλιντσεάνου και έχασε μεγάλη δύναμη μεσοεπιθετικά, όντας ακίνδυνος. Ο Μεταξάς έκανε τα πειράματά του, σκέφτηκε να ξεκινήσει τον Παντελάκη σέντερ φορ αλλά δεν του βγήκε, ενώ γενικότερα η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιζε φουλ αμυντικά και έφτιαξε μία καλή φάση στο 87’!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x