Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Αναστάτωση με Άγγελο

«Μπάχαλο» επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την πρωτοβουλία Αναστασιάδη να μοιράσει στους παίκτες 20.000 ευρώ, τα οποία μάζευε για την κατασκευή αθλητικού κέντρου όπως ο ίδιος δήλωσε. Σε απολογία ο Βόκολος, επειδή παρέλαβε τα χρήματα και τα έδωσε στους συμπαίκτες του.

«Μπάχαλο» επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την πρωτοβουλία Αναστασιάδη να μοιράσει στους παίκτες 20.000 ευρώ, τα οποία μάζευε για την κατασκευή αθλητικού κέντρου όπως ο ίδιος δήλωσε. Σε απολογία ο Βόκολος, επειδή παρέλαβε τα χρήματα και τα έδωσε στους συμπαίκτες του.


Αναστάτωση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετά την πρωτοβουλία του Άγγελου Αναστασιάδη να μοιράσει στους παίκτες 20.000 ευρώ, τα οποία μάζευε για την κατασκευή αθλητικού κέντρου. Βαριές κατηγορίες από τον πρώην τεχνικό του «δικέφαλου του Βορρά» προς τη διοίκηση της ομάδας, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Αθλητικού Metropolis.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασιάδη στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Να σταματήσει αυτή η κατάντια. Αν έγινε και αυτό, τότε τι να πούμε. Είναι όχι τραγελαφικό, αλλά κάτι χειρότερο. Εγώ όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ είπα στα παιδιά ότι έχω κάποια χρήματα κρατημένα γι’ αυτούς και θα τα δώσω όταν θεωρήσω εγώ ότι δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού. Τους είπα μάλιστα, για να μην ψάχνονται, ότι τα χρήματα αυτά είναι από πρωτοβουλία που έκανα να συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία αθλητικού κέντρου. Σταμάτησα μετά από ένα μήνα, όταν είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο και εκεί ήταν η πρώτη μας μεγάλη διαφορά κι εκεί κατάλαβα ότι ο Αναστασιάδης είναι τελειωμένος από τον ΠΑΟΚ. Και δεν θέλω να εξηγήσω τι λέχθηκε τότε, γιατί αν πω τι ειπώθηκε θα κάνω μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ και δεν θέλω.

Από την μέρα που έφυγα έχουν λεχθεί χιλιάδες, από τα οποία στα 100 τα 99 είναι ψέματα. Δεν βγαίνω να μιλήσω για να μην τους κάνω το χατίρι. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν και ότι κάνω το κάνω για όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και είδαν ότι ο Αναστασιάδης έκανε κάποια πράγματα, πρόσφερε ένα πετραδάκι σ’ αυτή την κατάσταση που λέγεται ΠΑΟΚ. Σιγά-σιγά όμως βγαίνουν στον αφρό. Ο Θεός δεν θα τα αφήσει έτσι. Είναι αλητεία το λιγότερο αυτό που γίνεται με τα παιδιά. Συζητήθηκε το αθλητικό κέντρο που είναι ανάγκη να γίνει, αλλά κάποιοι έχουν το μυαλό τους να γκρεμίσουν την Τούμπα. Και θα το δείτε το πρόβλημα το καλοκαίρι, ενώ εγώ το είπα πριν από δύο χρόνια. Γιατί θα έρθει η FIFA, αναλαμβάνει η FIFA. Και τότε δεν θα μπορεί να σε σώσει κανένας, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο Βενιζέλος, κανένας.

Για να σταματήσει αυτή η αλητεία, είπα στα παιδιά ότι θα σας δώσω κάποια χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από λογαριασμό που άνοιξα με 7 ευρώ για την κατασκευή αθλητικού κέντρου. Αν εγώ έλεγα ότι θέλω να γκρεμιστεί η Τούμπα θα λέγανε ότι είμαι τρελός, αν έλεγα ότι θέλω να διώξω κανέναν θα έλεγαν ότι είναι ανισόρροπος αυτός. Αυτά τα χρήματα λοιπόν είναι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τα μάζεψα από το Μάρτιο και επειδή δεν μπορώ να κρατάω χρήματα του ΠΑΟΚ και επειδή μ’ αυτή την κατάντια δεν πρόκειται να γίνει, όχι αθλητικό κέντρο, αλλά τίποτα. Και ό,τι χτίστηκε τους τελευταίους 26 μήνες γκρεμίζεται καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί, εγώ λοιπόν λέω ένα πράγμα. Να σταματήσουν να ασχολούνται με τα παιδιά γιατί εγώ τους έδωσα τα χρήματα και πήρα το ΟΚ από τους ανθρώπους που τα έδωσαν. Κάντε ένα τηλεφώνημα στους παίκτες για να μάθετε από πότε έχουν να πληρωθούν, για να μάθετε αν έχουν να φάνε, το ξέρετε όλοι σας αλλά δεν το λέτε γιατί πάλι κρύβεστε. Κάποια μέρα, αν θα βγω και τα πω, θα φύγουν όλοι από την πόλη, θα κρυφτούν. Εγώ λέω πάλι να μην τολμήσουν και ακουμπήσουν κανένα παιδί, γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο και είπα να έρθει ο αρχηγός τους και να πάρει τα χρήματα και λένε τώρα ότι αυτό ή εκείνο. Μιλάμε για τέτοια αλητεία. Θα μπορούσα τότε αν ήταν τα λεφτά του κυπέλλου κι αφού δεν τα έδωσα τα χρήματα τότε, να τα κρατήσω εγώ. Δεν μπορούσα να τα κρατήσω; Τα είχα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τα δώσω, αλλά είπα άντε να μην τα δώσω. Πρέπει να αποκαταστήσω τα παιδιά. Όσοι βρίσανε μέχρι τώρα, βρίσανε. Από τώρα και στο εξής, όποιος αλήτης θα βγαίνει και θα λασπώνει τα παιδιά, θα τρέχει στα δικαστήρια. Είμαι αποφασισμένος και θα τους πάρω τα χρήματα που θα τα διαθέσω σε όσους έχουν ανάγκες».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν από τη διοίκηση να δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν ενημέρωσαν για την κίνηση αυτή, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος που θεωρείται ο «διακινητής» του ρευστού από τον Άγγελο Αναστασιάδη προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, κλήθηκε σε απολογία.

Πλέον το μυαλό όλων μόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να είναι, αλλά ο Φρίνγκερ θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Ο αυστριακός αναμένεται να παρατάξει το κλασικό 3-5-2, με τον Ατματσίδη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και τον Κουτσόπουλο να βρίσκεται και πάλι στο αρχικό σχήμα.
Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ οργάνωσαν συλλαλητήριο για την ερχόμενη Πέμπτη, έξω από τη χρηματιστηριακή εταιρεία του Γούμενου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x