Ελλάδα

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»

Τις καλύτερες ευχές στον Γιώργο Πρίντεζη με αφορμή το «αντίο» του από την ενεργό δράση εξέφρασε ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, αποκαλύπτοντας και μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη μίλησε ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Στην ανάρτησή του, το «πράσινο» τμήμα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον διεθνή φόργουορντ, που είχε βγάλει φωτογραφία μαζί με αθλητές από το «τριφύλλι».

«Αν και ήσουν πάντα στη…λάθος πλευρά της ιστορίας εντούτοις κρατάμε ότι: κάτι λάθος συνθήματα και κάτι περίεργες δηλώσεις στην πάροδο του χρόνου πριν τη λήξη της καριέρας σου …ωρίμασαν σε «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» και με παρότρυνση τρίτου προσώπου από την ομάδα σου απαθανατιστήκαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ΑμεΑ πινγκ-πονγκ στο ΣΕΦ. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Γιώργο Πρίντεζη…», έγραψε ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x