F1

Φερστάπεν: «Φοβερή ημέρα, είχαμε υπό έλεγχο τη διαφορά στο τέλος»

Ο Φερστάπεν πανηγύρισε την 11η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, χαρακτηρίζοντας φοβερή την απόδοση της Red Bull στη Μόντσα.

Σε μονόλογο μετέτρεψε το Grand Prix της Μόντσα ο Μαξ Φερστάπεν, παίρνοντας με άνεση την πρώτη θέση και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Formula 1!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός μίλησε μπροστά στις κάμερες, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της Red Bull!

«Είχαμε έναν φοβερό αγώνα. Με κάθε γόμα ελαστικών ήμασταν οι ταχύτεροι, η φθορά ήταν πολύ καλή. Διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο στον αγώνα και είχαμε υπό τον έλεγχο τη διαφορά στο τέλος. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα, δυστυχώς δεν συνεχίστηκε ο αγώνας, αλλά συνολικά είχαμε μία πολύ καλή ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στον αγώνα: «Η εκκίνηση ήταν πολύ καλή. Πέρασα καθαρά το πρώτο σικέιν και μετά βρήκα γρήγορα το ρυθμό μου και ανέβηκα 2ος. Ήμουν πολύ καλός με τα ελαστικά, απόλαυσα την οδήγηση σήμερα ακόμα και με τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι φοβερή ημέρα για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x