Στοίχημα

Από Ηράκλειο μέχρι Τραπεζούντα ένα... ταμείο δρόμος!

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, με δύο επιλογές από τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και της Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γκαζιαντέπ.

Άλλη μια Κυριακή με σπουδαίες αναμετρήσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα ανα την Ευρώπη και τον κόσμο, πάντα είναι δύσκολη η επιλογή μονάχα δύο σημείων για το στοιχηματικό δελτίο.

Στη στοιχημαν θα βρεις κορυφαίες αποδόσεις και πλήθος στοιχημάτων για τα παιχνιδια της ημέρας!

Η χθεσινή είχε μισή επιτυχία, αφού επαληθεύτηκε ο άσος της Μαγιόρκα εναντίον της Αλμερία (1-0), όμως χάθηκε αργότερα το ποντάρισμα στο goal/goal του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ (0-2). Οι “Κιτρινόμαυροι” είχαν καλή εικόνα και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς, όμως θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί το ποντάρισμα αν οι γηπεδούχοι έκαναν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Περνάει από το Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ


Ένα από τα ενδιαφέροντα ματς του προγράμματος σήμερα, στη Σούπερ Λιγκ, είναι εκείνο του ΟΦΗ εναντίον του ΠΑΟΚ (19:00, COSMOTE SPORT 1HD) στην Κρήτη. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει να συνεχίσει με νίκη για να βρεθεί ξανά στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και να τον υποδεχτεί στην Τούμπα στην αγωνιστική μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων για να περάσει στην κορυφή.

Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρά ο ΠΑΟΚ στο τρέχον πρωτάθλημα, μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του, όμως παίρνει αυτό που θέλει και παραμένει αήττητος. Επικράτησε της Λαμίας με 1-0 εντός έδρας στο προηγούμενο, χάρη σε ένα τέρμα με κεφαλιά από τον Κούρτιτς.

Ο ΟΦΗ απογοητεύει μέχρι στιγμής και είναι αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, με μόλις μία νίκη και τρεις ήττες. Έχασε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-2 για την τέταρτη αγωνιστική. Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ως γηπεδούχος.

Ο ΠΑΟΚ είναι αποτελεσματικός έως τώρα και ο ΟΦΗ δεν πείθει. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.80.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.



Το “τρίποντο” στην Τράμπζονσπορ


Στις 17:00 η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη υποδέχεται τη Γκαζιαντέπ για την έβδομη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Δεν έχουν βγάλει σταθερότητα φέτος οι γηπεδούχοι, έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία ως θετικά αποτελέσματα σε έξι ματς.

Θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και εντός συνόρων, αφού τελευταία ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Αδάνα Ντεμίρσπορ με σκορ 3-2. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν τον Ερυθρό Αστέρα στην Τραπεζούντα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς έπειτα από το τελικό 2-1. Πρώτη νίκη στο γκρουπ ύστερα από την ήττα με 3-2 από τη Φερεντσβάρος εκτός έδρας.

Η Γκαζιαντέπ μπορεί να μην κέρδισε κανένα από τα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος, όμως κάνει καλή πορεία στην αρχή της σεζόν, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές. Μοναδική ήττα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ με σκορ 2-1.

Εντός έδρας η Τράμπζονσπορ είναι πολύ δυνατή και περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Ποντάρουμε στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.00.

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


ΟΦΗ - ΠΑΟΚ | 2 (1.80)
Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ | 1 (-1 ασιατικό) (2.00)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu