Super League 2

Τέλος ο Τσιώλης από την Καλαμάτα, επιστρέφει ο Αναστόπουλος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης με την επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου να είναι πιο πιθανή από ποτέ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας αποτελεί και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης! Ο 62χρονος Έλληνας τεχνικός, υπέβαλε χθες την παραίτηση του στην διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» και αποχωρεί από τον πάγκο της ένα μήνα πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Τσιώλης, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χθες στην προπόνηση της ομάδας για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία.

Μάλιστα η διοίκηση της Καλαμάτας έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος που επιστρέφει στο σύλλογο ώστε να τον βοηθήσει να αγωνιστεί στην Super League.

Η ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κύριο Σάκη Τσιώλη.

Ο κ. Τσιώλης καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας, υπέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και εργατικότητα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x