Super League 2

Βεργής: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με προπονητή, το βράδυ η συνάντηση με Αναστόπουλο»

Σε δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Κώστας Βεργής, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κάποιον προπονητή. Το βράδυ της Κυριακή η συνάντηση με Νίκο Αναστόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι της Κυριακή (18/9), ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, μετά από την παραίτηση που υπέβαλε το Σάββατο (17/9).

Τις τελευταίες ώρες το όνομα που ακούστηκε ως αντικαταστάτη του 62χρονου τεχνικού, είναι ο Νίκος Αναστόπουλος και μάλιστα ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Κώστας Βεργής, στη mikriliga.com ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κάποιον προπονητή και πως η συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής (20:30).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανένα προπονητή.

Κατόπιν εξουσιόδοτησης του κ. Πρασσά σε εμένα για να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, θα έχω συνάντηση στις 20:30 με τον κ. Αναστόπουλο και εφόσον συμφωνήσει στους όρους που έχουμε θέσει ως διοίκηση, τότε και μόνο θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από κει και πέρα γίνονται συζητήσεις και με άλλους προπονητές μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x