Stoiximan Super League

Ναζλίδης: «Ό,τι καλύτερο για τον Άρη ο Μαντσίνι, ακατέργαστο διαμάντι ο Πάλμα»

Το εγκώμιο του Λουίς Πάλμα και του Ντάνιελ Μαντσίνι "έπλεξε" με δηλώσεις του ο Θωμάς Ναζλίδης.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης μίλησε ο team manager του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησ;h του για την αντίδραση του Άρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Λουίς Πάλμα και τον Ντάνιελ Μαντσίνι που πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις με τους «κίτρινους».

«Ο Πάλμα έχει ποδοσφαιρικό θράσος, αυτό είναι το μεγάλο του ατού και με αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Εχει, φυσικά, και πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Πιστεύει στον εαυτό του. Από τις πρώτες ημέρες είδαμε ότι είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι, ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να διορθωθούν και κάποιες λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Για μένα είναι δεύτερο φορ, δεν θα κοιτάξει να κάνει πολλά περιττά πράγματα, αλλά να εκτελέσει κατευθείαν.»

Ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εξέλιξη που θεωρεί πως θα έχει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως: «Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, είναι μία μεταβατική περίοδος. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μία σταθερότητα, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι ερωτηματικό. Νομίζω, όμως, ότι θα πρωταγωνιστήσει, γιατί έχει όλο το πακέτο, τώρα και με το νέο γήπεδο».

Κλείνοντας, επεσήμανε τις διαφορές που έχει ο Άρης σε σχέση με την περυσινή σεζόν: «Πάντα με την αλλαγή προπονητή κάθε παίκτης γίνεται καλύτερος. Είδαμε έναν σοβαρό Άρη και τακτικά και σε τρεξίματα και αυτό το έβγαλε ο προπονητής. Το πρόβλημα της ομάδας είναι στον άξονα. Ο Φαμπιάνο με τον Μπράμπετς είναι το καλύτερο δίδυμο στόπερ στο πρωτάθλημα, αλλά δεχόταν περισσότερες επιθέσεις από όσες θα έπρεπε. Πλην του άξονα, στις άλλες θέσεις είναι πλήρης. Ο Εμπακατά είναι σταθερά καλός και βοηθάει την ομάδα και μπροστά και πίσω. Ο Μαζικού θα ανεβαίνει αγώνα με αγώνα. Ο Μανού είναι κάτι διαφορετικό, άλλη πάστα ποδοσφαιριστή.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x