Stoiximan Super League

«Πρώτη» για Τρουιγιέ στον Παναθηναϊκό - Απόντες οι διεθνείς

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα (20/09) στο Κορωπί ο Αλέξις Τρουιγιέ.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Τρίτη (20/09) στο Κορωπί ο Αλέξις Τρουιγιέ.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από το διήμερο ρεπό, που τους είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είδε για πρώτη φορά να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλέξις Τρουιγιέ.

Την ίδια στιγμή απόντες ήταν οι επτά διεθνείς των «πράσινων». Ο λόγος για τους Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, ο Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας όσο και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το διήμερο ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήρθαν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Οι απουσίες ήταν αρκετές μια και οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Αντίθετα την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεοαποκτηθείς Αλέξις Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x