Στοίχημα

Έτσι θα σταματήσεις το αρνητικό σερί στο στοίχημα

Τα βασικά λάθη στο στοίχημα που μας οδηγούν στην αποτυχία και οι τρόποι για να αντιμετωπίσετε ένα αρνητικό σερί.

H βασική επιδίωξη στο στοίχημα είναι το κέρδος. Συνεπώς, η πιο μεγάλη απογοήτευση για τους παίκτες στοιχήματος είναι ένα χαμένο δελτίο. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν καταφέρνουν να είναι κερδισμένοι μακροπρόθεσμα και πάντα αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό. Τι κάνουν λάθος και οδηγούνται στην αποτυχία;

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη fonbet και πόνταρε σε κορυφαίες αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γι’ αυτό ετοιμάσαμε το παρακάτω κείμενο, όπου θα αναλύσουμε τους βασικούς λόγους που το ταμείο είναι… μείον στο τέλος κάθε περιόδου και τι πρέπει να αποφύγετε για να έχετε θετικό πρόσημο σε βάθος χρόνου.

Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε εμείς οι ίδιοι μια κακή περίοδο, διότι η αποτυχία στο στοίχημα μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Για να μετατραπεί ωστόσο η αποτυχία σε μελλοντικό κέρδος, θέλει τρία στοιχεία. Μελέτη, επιμονή και αποφασιστικότητα.

Το σημαντικότερο προτού τοποθετήσουμε ένα δελτίο, είναι η πληροφόρηση. Πολλοί παίκτες τείνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς απλά και μόνο επειδή γνωρίζουν τις αρχικές ενδεκάδες μιας ομάδας ή τις βασικές απουσίες στο ματς. Χωρίς επαρκή στοιχεία για τα παιχνίδια στα οποία ποντάρουμε, οδηγούμαστε σε λάθος επιλογές. Πρέπει να βρίσκετε τις ιστοσελίδες που θα σας παρέχουν μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική πληροφόρηση για να έχετε ασφαλέστερη γνώμη για το εκάστοτε παιχνίδι.

Οι στοιχηματικές εταιρίες με το κορυφαίο App για στοίχημα από κινητό!

Επίσης, ένας παράγοντας που θα οδηγήσει στην επιτυχία μακροπρόθεσμα, είναι η διαχείριση του κεφαλαίου που διαθέτει ο καθένας. Το να μην ελέγχετε τα ποσά που ποντάρετε είναι ένα από τα συχνότερα λάθη από εκείνους που ισχυρίζονται ότι το στοίχημα δε μπορεί να φέρει κέρδος. Με τη διαχείριση του κεφαλαίου αυξάνετε τις πιθανότητες να έχετε θετικό πρόσημο στο τέλος της εβδομάδας, του μήνα, ή της σεζόν.

Ακόμη, πρέπει να διαγράψτε από το λεξιλόγιό σας τις λέξεις “στανταράκια” ή “άχαστα”. Πολλοί επιλέγουν αγώνες με χαμηλότερες αποδόσεις και τοποθετούν μεγαλύτερα ποσά, γιατί θεωρούν ότι είναι σημεία που δε… “σπάνε”. Σταματήστε να ποντάρερε σε “άχαστα” και αναζητείστε την αξία στο στοίχημα που επιλέγετε. Δεν αξίζουν όλα τα φαβορί το ρίσκο πονταρίσματος.

Μην ξεχνάτε ότι στο στοίχημα χρειάζεται και η αποχή. Το λάθος που κάνετε αρκετοί είναι ότι μετά από συνεχόμενες αποτυχίες αυξάνετε το ποντάρισμά σας με τη δικαιολογία να… “ρεφάρετε”! Όταν μια μέρα δεν είναι καλή, σταματήστε. Καθαρίστε το μυαλό σας την επόμενη, πληροφορηθείτε επαρκώς και ποντάρετε σε νέους αγώνες.

Ποντάρετε σε πρωταθλήματα που γνωρίζετε. Μην επιλέγετε πονταρίσματα σε αθλήματα… άγνωστα! Είναι βασικό να κατανοείτε το σπορ στο οποίο ποντάρετε, να γνωρίζετε τους κανόνες, να συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει σε περίπτωση μάλιστα που το παρακολουθείτε στο live. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι λόγω έλλειψης σημαντικών αγώνων μια ημέρα ή μια περίοδο καταφεύγουν σε εναλλακτικές αθλημάτων που δεν… έχουν ιδέα. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να φέρει παροδικό κέρδος, όμως αυτό δεν είναι στο μυαλό ενός καλού παίκτη στοιχήματος που θέλει να αποφύγει τα λάθη.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Πως να αντιμετωπίσετε το κακό σερί


Αναπόφευκτα, στο στοίχημα εκτός από κέρδος, είτε είναι παροδικό είτε σε μόνιμη βάση, θα έρθει και η αποτυχία. Είναι εξίσου μέρους του παιχνιδιού και η σωστή διαχείριση αυτής, θα σας επαναφέρει στο… μονοπάτι της επιτυχίας!

Σε μια κακή περίοδο που η αποτυχία στα πονταρίσματα είναι συχνό φαινόμενο, είναι σημαντικό να γίνει αυτοκριτική και ανάλυση των λαθών. Μέσα από ένα αποτυχημένο μοντέλο προβλέψεων μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Τακτική αντιμετώπισης του κακού σερί, είναι η δημιουργία στατιστικών, με πίνακες και η σημείωση των αποτελεσμάτων των ομάδων. Ο παίκτης καταγράφει τα αποτελέσματα και τα σκορ των ομάδων και στη συνέχεια προσπαθεί να τα εφαρμόσει ως πρόβλεψη για τα επόμενα παιχνίδια. Πιθανότατα αυτό το μοντέλο θα οδηγήσει σε αποτυχίες.

Ακόμη κι έτσι, ο παίκτης θα μπορέσει να προσδιορίσει τι πήγε στραβά και να εστιάσει την προσοχή του εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να συγκεντρώσει τα δεδομένα που θα τον οδηγήσουν στο στόχο του. Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει υποθέσεις.

Δείξε επιμονή στο μοντέλο σου, κατέγραψε τις πληροφορίες και τις σκέψεις που θα σε οδηγήσουν στο ταμείο, διόρθωσέ το όταν δεν αποδίδει και μην σταματάς να ψάχνεις νέες ιδέες που θα σου δώσουν το αβαντάζ στο μέλλον.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu