Στοίχημα

Προγνωστικά Champions League: Η Μπάγερν δεν κάνει… χάρες!

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνέχεια στο ευρωπαϊκό υπερθέαμα με champions league αγωνες και κορυφαία ζευγάρια να μονομαχούν για την πρόκριση.

Σκοράρουν στη Βαρκελώνη


Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) και θέλει μονάχα τη νίκη.

Η ομάδα του Τσάβι έρχεται από μια εύκολη επικράτηση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, σκόραρε τρία τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-0) και δεν αγχώθηκε καθόλου. Έχει ανεβάσει στροφές μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Κλάσικο”, έκανε δύο συνεχόμενες στο “Καμπ Νόου”.

Την ώρα που θα υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, θα ξέρει αν έχει ελπίδες ή θα παίζει για την τρίτη θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό διότι η Ίντερ παίζει νωρίτερα με τη Βικτόρια Πλζεν και με νίκη, αφήνει οριστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τους “Μπλαουγράνα”.

Η Μπάγερν Μονάχου επίσης στο… ρελαντί, επικράτησε με σκορ 0-2 εκτός έδρας της Χόφενχαϊμ στη Bundesliga. Έχει ανταγωνισμό φέτος , στη μάχη του τίτλου από Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ. Οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ και κατά πάσα πιθανότατα θα περάσουν ως πρώτοι.

Η “Μπάρσα” θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει, ωστόσο η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που κάνει χάρες. Περιμένουμε ανοικτό ματς και επιλέγουμε over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.07.

2 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Μοιρασιά στο “Γιαν Μπρέιντελ”


Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Πόρτο (19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) με τους Πορτογάλους να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη.

Η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 και αντίπαλο την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, για το πρωτάθλημα. Με βάση την εξέλιξη του αγώνα δεν είναι ικανοποιημένη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια αήττητη στον όμιλο και όλα με μηδέν παθητικό.

Η Πόρτο έχασε το ντέρμπι με την Μπενφίκα με σκορ 0-1 εντός έδρας και απογοήτευσε το κοινό της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι “Δράκοι” επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι της Λεβερκούζεν, με 0-3, στη Γερμανία και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού είναι στη δεύτερη θέση του γκρουπ και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στο “Ντραγκάο” την τρίτη για την ώρα, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Κλαμπ Μπριζ παίζει για την πρωτιά ενώ η Πόρτο θέλει τη νίκη για το πλεονέκτημα έναντι της Ατλέτικο και την τελευταία αγωνιστική. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.50.

Οι καλύτερες στοιχηματικές με Cash Out στην Ελλάδα!


Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου | Over 3.5 (2.07)
Κλαμπ Μπριζ - Πόρτο | Χ (3.50)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu