Στοίχημα

Προγνωστικά Europa League: «Ζωντανός» για τον... «τελικό» ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές επιλογές από το Γιουρόπα Λιγκ, μία εξ αυτών από το ματς του Ολυμπιακού.

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη φονμπετ και πόνταρε σε κορυφαίες αποδόσεις στο ματς Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός!

Μένει "ζωντανός" με υψηλό σκορ


Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (22:00, Cosmote Sport 2HD), με τους γηπεδούχους να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ πολύ δύσκολα θα χάσουν και την πρωτιά.

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελευταία θέση του ομίλου και έχει ελπίδες μονάχα για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ. Καθοριστικό παιχνίδι το τελευταίο του γκρουπ, καθώς υποδέχεται τη Ναντ στο Φάληρο, όμως αν κερδίσουν απόψε οι Γάλλοι την Κάραμπαγκ, σβήνουν και οι ελπίδες των “Ερυθρόλευκων”, αν δε νικήσουν αντίστοιχα τη Φράιμπουργκ.

Η ομάδα του Μιτσελ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικράτησε σχετικά εύκολα του Παναιτωλικού με σκορ 0-2 εκτός έδρας.

Η Φράιμπουργκ νίκησε τη Βέρντερ Βρέμης εντός έδρας με σκορ 2-0 και ήταν η τρίτη νίκη της στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του και στο άλλο ματς του ομίλου, όμως δεν έχει περιθώρια και πρέπει να ρισκάρει. Η Φράιμπουργκ είναι καλή ομάδα, θα φτιάξει φάσεις. Ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.82.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Το παίρνει και πάει “τελικό”


Η Ζυρίχη φιλοξενεί τη Μπόντο/Γκλιμτ (19:45) με την αναμέτρηση με έχει ρεαλιστικά, μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση έχει και η Ζυρίχη, αλλά με μηδέν πόντους σε τέσσερα ματς, δεν είναι ρεαλιστικό το σενάριο να μη χάσει κανένα από το εναπομείναντα δύο. Αντιθέτως, οι Νορβηγοί είναι στο -3 από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, την οποία υποδέχονται στο “Ασπμίρα” την τελευταία αγωνιστική.

Η Ζυρίχη είναι επίσης στην τελευταία θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, δίχως νίκη. Συνολικά, αγνοεί αυτή τη λέξη για 13 παιχνίδια και η πορεία της είναι απογοητευτική.

Η Μπόντο/Γκλιμτ έρχεται από δύο ευρείας έκτασης νίκες, η πρώτη χρονικά επί της Βολερένγκα εκτός έδρας, με σκορ 0-6 και η δεύτερη εναντίον της Κρίστιανσουντ με 5-0 ως γηπεδούχους.

Συνεπώς, η ομάδα του Κνούτσεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά, θα πιέσει από την αρχή να εκμεταλλευτεί το καταρρακωμένο ηθικό των Ελβετών.

Σε καλή απόδοση το διπλό, στο 2.05, για να το αγνοήσουμε, αφού η διαφορά των ομάδων είναι εμφανής φέτος.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για Live Betting στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός | Over 2.5 (1.82)
Ζυρίχη - Μπόντο/Γκλιμτ | 2 (2.05)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu