Στοίχημα

Προγνωστικά Euroleague: «Καυτές» έδρες και μια από τα ίδια για τους «αιώνιους»

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές επιλογές από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το euroleague προγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο, είναι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Φαβορί οι “Ερυθρόλευκοι”, δύσκολη αποστολή αντίστοιχα για το “Τριφύλλι”.

ΣΕΦ και κόσμος για το απόλυτο



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό (19:45, Novasports 4HD), με στόχο το απόλυτο νικών έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι “Ερυθρόλευκοι” είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, παίζουν με αυτοπεποίθηση και φανερώνουν την ανωτερότητά τους συνεχώς.

Τα τρία διπλά που έκανε η ομάδα του Μπαρτζώκα σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και χώρα των Βάσκων, είναι μια επίδειξη δύναμης από τον φετινό Ολυμπιακό. Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους, ώστε να μην πάρουν… αέρα τα μυαλά των παικτών του.

Μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει φέτος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από το “Αλεξάνδρειο”, νικώντας τον Άρη με 66-8 για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο μοναδικό ευρωπαϊκό παιχνίδι που έδωσε στο ΣΕΦ, επιβλήθηκε της Ζάλγκιρις με 90-80, χωρίς την παρουσία κόσμου τότε.

Η Μονακό από την πλευρά της, επισκέπτεται δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Euroleague, την Αθήνα, αφού έπαιξε με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, όπου νίκησε με 80-83. Τρεις νίκες και μία ήττα είναι έως τώρα ο απολογισμός στη διοργάνωση για το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς.

Ανώτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, ποντάρουμε στον άσο συνδυαστικά με over 161.5 πόντους σε απόδοση 2.70.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό BOOK-70


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Ανταγωνιστικός μεν, αλλά…


Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (21:05, Novasports Prime) με τις δύο ομάδες να έχουν παρουσιάσει διαφορετικά πρόσωπα έως τώρα στη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα προσπαθεί να βρει χημεία ως σύνολο και να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα. Έπαιξε τέσσερα ματς στη Euroleague, ήταν τρομερά μαχητικός σε τρία από αυτά, αλλά κέρδισε μόλις ένα. Με τη Μονακό έκανε υπερπροσπάθεια, έφτασε κοντά αλλά προδόθηκε από τα χαμένα σουτ στο φινάλε.

Ελαφρυντικό είναι ότι δεν έχει παίξει πλήρης η ομάδα του Ράντονιτς, ο Γουόλτερς αναμένεται σήμερα να κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση με τους “Πράσινους”. Λογίζεται ως ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, συνεπώς είναι σημαντικός παίκτης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας, έχει ρεκόρ 3-1 στην Ευρωλίγκα και έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, απέναντι σε Βιλερμπάν, Μονακό και τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ εντός συνόρων.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ομοιογένεια και αντίδραση μετά τις δύο απανωτές ήττες, όμως η έδρα της Μακάμπι είναι “καυτή”. Ποντάρουμε στον άσο συνδυαστικά με under 157.5 πόντους, σε απόδοση 2.50.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά μπάσκετ


Ολυμπιακός - Μονακό | 1 & over 161.5 (2.70)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός | 1 & under 157.5 (2.50)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu