Στοίχημα

Προγνωστικά La Liga: «Μεταμορφώνεται» με τον Κοσοβάρο στην επίθεση

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές επιλογές από τη La Liga και τη Jupiler League.

Γιορτινή Παρασκευή σήμερα, λόγω της εθνικής επετείου, ελπίζουμε να είναι ανάλογο το κλίμα και στο στοιχηματικό κομμάτι, το βράδυ με την επαλήθευση της δυάδας που επιλέξαμε.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη bet365 και πόνταρε σε κορυφαίες αποδόσεις!

Έχει γκολ στο νησί!


Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Εσπανιόλ (22:00, Novasports 1HD) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν στην Ισπανία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν σπουδαία νίκη στο “Μεστάγια” εναντίον της Βαλένθια με σκορ 1-2, στο προηγούμενο και αναθάρρησαν. Πρωταγωνιστής για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μουρίτσι, ο οποίος σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης με εκτέλεση πέναλτι, πάλεψε στην κορυφή της επίθεσης με τους αντίπαλους αμυντικούς και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Χωρίς αυτόν η Μαγιόρκα, είχε δύο σερί παιχνίδια στο μηδέν και είναι εμφανές ότι πρόκειται για άλλη ομάδα όταν ο Κοσοβάρος βρίσκεται στη γραμμή κρούσης. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς μετρούν οι “Νησιώτες”.

Η Εσπανιόλ φανέρωσε εκ νέου την παθογένεια που την χαρακτηρίζει φέτος, έχασε ακόμα μία νίκη μέσα από τα χέρια της. Αυτή τη φορά, ήταν η Έλτσε η οποία απέσπασε αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη, με σκορ 2-2, παρότι οι “Περικίτος” είχαν ανατρέψει το εις βάρος τους 0-1.

Περιμένουμε να έχει γκολ το ματς και ποντάρουμε στο over 2 ασιατικό σύνολο τερμάτων σε απόδοση 2.00.

2 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Ο Βράνκεν κόντρα στην πρώην


Η Γκενκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μέχελεν (21:45, Novasports 6HD) για την 15η αγωνιστική της Jupiler League στο Βέλγιο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Βάουτερ Βράνκεν, ήταν στον πάγκο της Μέχελεν την περασμένη τετραετία, την οποία ανέβασε από τη δεύτερη κατηγορία και την καθιέρωσε στην Jupiler League. Έκανε το παραπάνω βήμα στη Γκενκ, την οποία έχει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με +4 από την Άντβερπ.

Την κέρδισε στην Αμβέρσα στο προηγούμενο, με 1-3 και αύξησε τη διαφορά τους. Η Μέχελεν άλλαξε τεχνικό, ανέλαβε το Στέφεν Ντεφούρ, που είχε προπονητή τον Βράνκεν. Έκανε δύο σερί εντός έδρας νίκες και πάει στο “Cegeka Arena” με πολύ καλή ψυχολογία.

Η Γκενκ είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και φαντάζει απίθανο να μείνει στο μηδέν. Έχει πιθανότητες να σκοράρει και η Μέχελεν. Ρισκάρουμε στο συνδυαστικό του 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.75.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Μαγιόρκα - Εσπανιόλ | Over 2 (2.00)
Γκενκ - Μέχελεν | 1 & Goal/Goal (2.75)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu