Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Φιλοξενούμενοι σαν... γηπεδούχοι!

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές επιλογές από τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Ωραία μέρα η χθεσινή στοιχηματικά, το πρόσημο ήταν θετικό, αφού επαληθεύτηκε στο 2.75 το συνδυαστικό 1 & Goal/Goal στο Γκενκ - Μέχελεν (3-1). Από την άλλη, είχαμε επιστροφή στο ποντάρισμα over 2 γκολ στο παιχνίδι της Μαγιόρκα με αντίπαλο την Εσπανιόλ (1-1).

Το προγραμμα σουπερ λιγκ της ημέρας περιλαμβάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Βόλο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα που είναι τρίτη και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Σα να παίζει εντός έδρας


Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Cosmote Sport 2HD) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “Πράσινοι” είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας κάνει το απόλυτο νικών σε εννέα αγωνιστικές. Πολύ δύσκολη επικράτηση επί του Άρη στη “Λεωφόρο” με σκορ 1-0 στο προηγούμενο, χάρη σε ένα τέρμα του Σποραρ στο 90’.

Ο Βόλος από την πλευρά του, πραγματοποιεί επίσης μια εξαιρετική σεζόν και είναι ενδεικτικό ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από τον Παναθηναϊκό απέχει επτά πόντους, καθώς έχει τρεις απώλειες μέχρι στιγμής. Μόλις μία ήττα συνολικά, εκείνη από τον ΟΦΗ εντός έδρας, με 0-1, για την τρίτη αγωνιστική.

Παράγοντας του σημερινού αγώνα, είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θα πάει κατά… χιλιάδες στο Πανθεσσαλικό για να ενισχύσει την προσπάθεια νίκης. Υπολογίζεται ότι θα είναι πάνω από 10.000 “Πράσινοι” στις κερκίδες.

Με τη δυναμική του 9Χ9 και την ώθηση του κόσμου, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.90.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Άλλη ομάδα εντός συνόρων


Η Βαλένθια αντιμετωπίζει στο “Μεστάγια” τη Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 1HD), για τη 12η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Απογοήτευση στο στρατόπεδο των Καταλανών, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο οποίος συνδυάστηκε από κακό ματς και ήττα εντός έδρας από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 0-3.

Ωστόσο, οι “Μπλαουγράνα”, στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουν καλά, με εξαίρεση την ήττα στο “Κλάσικο” της Μαδρίτης από τη Ρεάλ. Έχουν ανταποκριθεί άψογα στα δύσκολα ματς με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ εσχάτως, αλλά και Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σεβίγια, στην αρχή της σεζόν.

Η Βαλένθια απογοήτευσε επίσης, με την ήττα στο γήπεδό της από τη Μαγιόρκα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, διότι ήταν από εκείνα που είχε στο πρόγραμμα συγκομιδής βαθμών. Έχει απουσίες σήμερα στη μεσαία γραμμή ο Γκατούζο, θα κάνει “αλχημείες” με τον μπακ Φουλκιέ πιθανότατα στο κέντρο.

Η Μπαρτσελόνα αναζητά αντίδραση και εντός συνόρων είναι διαφορετική ομάδα, με αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη δυναμική. Ποντάρουμε στο 2 & over 1.5 σε απόδοση 1.85.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Βόλος - Παναθηναϊκός | 2 (1.90)
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα | 2 & Over 1.5 (1.85)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu