Στοίχημα

Γιατί τα «μονά αποδεκτά» είναι ο σωστός δρόμος για την επιτυχία στο στοίχημα

Γιατί το να ποντάρεις σε μονά αποδεκτά στοιχήματα είναι ο σωστός δρόμος προς την επιτυχία.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο στοίχημα που θα σε οδηγήσουν στο κέρδος ή στην αποτυχία. Ο ένας δρόμος δεν παρεκκλίνει πολύ από τον άλλον. Ωστόσο, το σωστό… μονοπάτι, είναι τα μονά αποδεκτά πονταρίσματα.

Παίξε live stoixima bet365 και απόλαυσε κορυφαίες αποδόσεις και live streaming.

Αρχικά, αυτό που χρειάζεται είναι να μην παίζεις στα “τυφλά” αλλά να διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τα πονταρίσματα που τοποθετείς με έξυπνο τρόπο.

Εν ολίγοις, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο στοίχημα είναι η στρατηγική. Κάθε παίκτης οφείλει προτού ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το στοίχημα ή κατά τη διάρκεια, να μελετά και να καταλήξει στη δική του στρατηγική παιχνιδιού.

Η ύπαρξη στρατηγικής είναι ο μόνος τρόπος που θα αποφέρει κέρδη και ενδεχομένως να μην είναι παροδικά, αλλά να συντελέσουν ένα μακροχρόνια θετικό ταμείο.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τον τρόπο παιχνιδιού με μονά αποδεκτά πονταρίσματα και γιατί αυτός είναι ο σωστός δρόμος προς την επιτυχία.

Οι καλύτερες εταιρίες για Cash Out στην Ελλάδα.


Οι στρατηγικές είναι σημαντικές για τους παίκτες που βλέπουν το στοίχημα μακροχρόνια και αποζητούν το κέρδος πέρα από την ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο ώστε να μάθει τις στρατηγικές που υπάρχουν και να δημιουργήσει ένα κατάλληλο πλάνο γι’ αυτόν.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και συνδυασμοί στοιχηματισμού που μπορεί κανείς να προτιμήσει. Αλλά σίγουρα, ο πλέον αποδοτικός σε βάθος χρόνου και αυτός που επιλέγει ο παίκτης που ξέρει, είναι τα λεγόμενα "μονά αποδεκτά".

Εν ολίγοις, είναι η επιλογή ενός και μόνο σημείου σε κάθε ποντάρισμα. Όταν σε ένα δελτίο βάζει κανείς περισσότερα του ενός σημεία, σίγουρα μειώνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τη "μάχη" με τον boοk. Την ίδια στιγμή, αυξάνει από μόνος τη "γκανιότα" του δελτίου του.

Τα σημεία που επιλέγει να παίξει ο καθένας αξίζει να τα ποντάρει σε "μονά αποδεκτά" αντί ενός παρολί, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική. Τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του να βγει θετικός σε βάθος χρόνου.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό BOOK-70


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Το παρολί, ο συνδυασμός πολλών γεγονότων σε ένα δελτίο, εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο. Καθώς έστω και μία πρόβλεψη να χαθεί, τότε τα οφέλη για τον παίκτη είναι μηδαμινά. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να παίζει κανείς ένα και μόνο σημείο ανά δελτίο, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Το κύριο μέλημα ενός σωστού παίκτη στοιχήματος είναι να μη χάνει και έτσι θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το κεφάλαιό του (Bankroll Management). Και σε βάθος χρόνου να βγει νικητής στη μάχη με τους bookmakers!

Συμπερασματικά, ένα παρολί, έχει σίγουρα μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το "μονό". Από την άλλη, όμως, ένα δελτίο με μία και μοναδική επιλογή, λογικά και μόνο αν το σκεφτεί κανείς, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Σε σχέση πάντα με ένα δελτίο στο οποίο ο παίκτης πρέπει να προβλέψει σωστά, δύο, τρία ή και περισσότερα σημεία προκειμένου να "πάει ταμείο".

Προτιμάτε, λοιπόν, να στοιχηματίζετε σε "μονά αποδεκτά", τα οποία αποτελούν τη σωστή μέθοδο! Ο τρόπος αυτός έχει τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα και θα σας οδηγήσει πιο εύκολα σε κέρδος. Ναι μεν, είναι ελκυστικό το να δείτε να αυξάνεται η συνολική απόδοση ενός δελτίου με δύο ή παραπάνω επιλογές.

Όμως, αυτό που μετράει είναι να είστε κερδισμένος μακροπρόθεσμα. Το συνολικό "ταμείο" σας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικό αν προτιμάτε τα "μονά αποδεκτά".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu