Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Μάχη» με το βλέμμα... στον Παναθηναϊκό!

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο πολύ δυνατές επιλογές από τον ντέρμπι "Δικεφάλων" και το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λα Λίγκα.

Ένα γκολ ακόμα ρε Μπαρτσελόνα! Αυτό χρειαζόμασταν για να επιβεβαιωθεί η δυάδα της χθεσινής στήλης, καθώς οι “Μπλαουγράνα” επικράτησαν της Βαλένθια (0-1) με γκολ του Λεβαντόφσκι στο φινάλε και χάθηκε το 2 & over 1.5. Νωρίτερα, είχε επαληθευτεί εύκολα το διπλό του Παναθηναϊκού στο Βόλο (1-5).

Όλες οι ομάδες του μουντιαλ 2022 που κάνει σέντρα στις 20 Νοεμβρίου!


Μάχη στην "Αγιά Σοφιά"


Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το ντέρμπι “Δικεφάλων” ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1HD) με τις δύο ομάδες φυσικά εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, να θέλουν μια νίκη γοήτρου.

Η ΑΕΚ είναι στο -9 από την κορυφή και τον… απόλυτο Παναθηναϊκό, είναι λογικό να μη θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την πρωτιά. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Αλμέιδα, με έξι διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τελευταία, πέρασε εύκολα από την έδρα του Λεβαδειακού με 0-2. Έχει τέσσερα σερί ματς με μηδέν παθητικο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, άφησε δύο πόντους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) ή για να είμαστε πιο ακριβείς, κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας, με ισοφάριση στο φινάλε. Έτσι, ήταν σα να πήγε στράφι η μεγάλη νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, με 1-2, η οποία είναι και η μοναδική στα τελευταία πέντε ματς.

Θέλουν τη νίκη αμφότερες, θα παίξουν γι’ αυτή με επιθετική δημιουργία. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 2.20.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Νίκη μεν, αλλά…


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Τζιρόνα (17:15, Novasports 1HD) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι “Μπλάνκος” προέρχονται από την πρώτη ήττα στη σεζόν, η οποία ήρθε στο εκτός έδρας ματς με τη Λειψία (3-2) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανώδυνη αποτυχία για το συγκρότημα του Αντσελότι, διότι παρέμεινε στην κορυφή του γκρουπ και είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Τζιρόνα δεν είναι στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση και είναι εμφανές πια, απο το σερί έξι αναμετρήσεων δίχως νίκη. Προέρχεται ωστόσο, από την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Οσασούνα και σκορ 1-1. Επιστρέφουν ως αντίπαλοι στο “Μπερναμπέου” ο αριστερός μπακ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ και ο χαφ-εξτρέμ Ρεϊνιέρ.

Η Ρεάλ δέχεται φάσεις από τους αντιπάλους της και με σύμμαχο την παράδοσή τους που “λέει” ότι μετρούν 6/6 goal/goal & over 2.5, ρισκάρουμε στον 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.75.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | Goal/Goal (2.20)
Ρεάλ - Τζιρόνα | 1 & G/G (2.75)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu