Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, «deja vu» στη Βαλένθια

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο επιλογές από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.

Γεμάτο μπασκετικό κουπόνι σήμερα Κυριακή, προκύπτουν δυνατές επιλογές για ποντάρισμα από Ελλάδα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κάνε stoiximan είσοδος και πόνταρε σε κορυφαίες αποδόσεις στη Basket League.

Βγάζουν αντίδραση οι “Ερυθρόλευκοι”


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Λαύριο (19:15, ΕΡΤ3) και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, ύστερα από την πρώτη ήττα στη σεζόν.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μονακό (76-81) για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Εννέα σερί νίκες είχε το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα έως τότε, σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Το περίεργο είναι ότι έχασε το πρώτο ματς με κόσμο στο ΣΕΦ, ενώ τα προηγούμενα στη διοργάνωση, ήταν είτε εκτός είτε κεκλεισμένων (με Ζάλγκιρις). Παρ’ όλα αυτά, στην Ελλάδα, οι “Ερυθρόλευκοι” δεν έχουν αντίπαλο για την ώρα, είναι συγκροτημένη ομάδα και θα αντιδράσει.

Το Λαύριο δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και το ρεκόρ του είναι 0-3.

Δε θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός, ποντάρουμε στον άσο συνδυαστικά με over 161.5 πόντους, σε απόδοση 1.91.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


«Deja Vu» με την ποδοσφαιρική κόντρα


Η Βαλένθια φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα (19:30, Cosmote Sport 9HD) σε μια κόντρα συνέχεια από το χθεσινό ματς της Λα Λίγκα στο ποδόσφαιρο, όπου η “Μπλαουγράνα” απέδρασαν από το “Μεστάγια” με τέρμα του Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες σε πέντε αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο εξ αυτών επιτεύχθηκαν στην παράταση. Τελευταία, επικράτησαν της Άλμπα Βερολίνου εντός έδρας με σκορ 87-73 στο πλαίσιο της Euroleague.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιασικέβιτσιους έβγαλε αντίδραση και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη στη διοργάνωση, με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο και σκορ 74-56. Ήταν η έβδομη νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε ολες τις διοργανώσεις για τους “Μπλαουγράνα”.

Έχει απουσίες η Βαλένθια και η “Μπάρσα” έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Ποντάρουμε στο διπλό με -3.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά μπάσκετ


Ολυμπιακός - Λαύριο | 1 & Over 161.5 πόντοι (1.91)
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα | 2 (-3.5 χάντικαπ) (1.90)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu