Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Υψηλό σκορ στη Σουηδία κι ένα διπλό που δεν... χάνεται

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, με δύο δυνατές επιλογές για ποντάρισμα.

Νέα εβδομάδα ξεκινά, γεμάτη με αγώνες, εκ των οποίων και η τελευταία “στροφή” των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς. Σήμερα Δευτέρα, κρατήσαμε μια δυάδα επιλογών για ποντάρισμα, με στόχο να ξεκινήσουμε με θετικό πρόσημο.

Όλες οι ομαδες μουντιαλ και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων!

Νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή


Η Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξενεί τον Άρη Λεμεσού (19:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Σε καλύτερη κατάσταση φέτος οι φιλοξενούμενοι, έχουν υψηλές βλέψεις, να παίξουν πλέι οφ πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Δόξα από την άλλη, έχει πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι σήμερα, έρχονται από την ήττα στην έδρα της Ανόρθωσης, με σκορ 3-0 και είναι εμφανές ότι δε διανύουν περίοδο φόρμας. Τέταρτη διαδοχική ήττα, χωρίς μάλιστα να καταφέρουν να πετύχουν γκολ.

Ο Άρης από την πλευρά του, μετρά τρεις επιτυχίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Επικράτησε της Ένωσης Παραλιμνίου με σκορ 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, δίχως να πιάσει σπουδαία επίπεδα απόδοσης.

Είναι φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι και περιμένουμε να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.85.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ στη STOIXIMAN (κλικ εδώ)


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Ανοικτό ματς, χωρίς κίνητρο


Η Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Τζουργκάρντεν (20:10) για την 29η αγωνιστική της Allsvenskan στη Σουηδία.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε δύο αγωνιστικές και αυτή είναι η προτελευταία. Συνεπώς, πολλά έχουν ήδη κριθεί και οι δύο ομάδες είναι από εκείνες που δεν κυνηγούν κάτι πλέον.

Η μεν Νόρκεπινγκ είναι χαμηλά όμως έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, η δε Τζουργκάρντεν είναι στη δεύτερη θέση, αλλά πλέον, δεν προλαβαίνει την… ήδη πρωταθλήτρια Χάκεν.

Η Τζουργκάρντεν έρχεται από τη νίκη, στη Νορβηγία, εναντίον της Μόλντε, με σκορ 2-3 και ανατροπή από το 2-0 του 21’. Έτσι, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ και είναι επίσης αδιάφορη για την αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς την ερχόμενη Πέμπτη.

Μετρά 8/10 over 2.5 γκολ τελευταία, ενώ η Νόρκεπινγκ έχει αντίστοιχα, 6. Περιμένουμε ανοικτό ματς, η Τζουργκάρντεν ανεβάζει συνήθως το ρυθμό, αλλά θα έχει τις ευκαιρίες της και η γηπεδούχος Νόρκεπινγκ. Ποντάρουμε στο goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά στοιχήματος


Δόξα Κατωκοπιάς - Άρης Λεμεσού | 2 (1.85)
Νόρκεπινγκ - Τζουργκάρντεν | G/G & Over 2.5 (1.98)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu