Stoiximan

Σούπερ εκκίνηση η Αργεντινή και πίστη στον... Λεβαντόφσκι

Αργεντινή-Σαουδική Αραβία, Δανία-Τυνησία, Μεξικό-Πολωνία και Γαλλία-Αυστραλία αποτελούν τα ζευγάρια της τρίτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παγκόσμιο Κύπελλο... ημέρα 3η! Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση συνεχίζεται και κάθε ημέρα που περνάει, ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις παρουσιάζονται. Τη δική της πρεμιέρα κάνει η Αργεντινή, η οποία είναι εκ των φαβορί όπως και η Γαλλία, ενώ υπάρχουν συνολικά τέσσερα εξαιρετικά παιχνίδια που δίνουν την ευκαιρία για ποντάρισμα.

Αργεντινή-Σαουδική Αραβία (12:00): Το πρώτο της Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια αναζητά η Αργεντινή, ενώ ο Λιονέλ Μέσι ψάχνει τον τίτλο που θα τον στείλει στα... ουράνια! Ιδανική πρεμιέρα μοιάζει το ματς απέναντι στη Σαουδική Αραβία για την αλμπισελέστε, ώστε να ξεκινήσει με μια πειστική εμφάνιση και ίσως ένα μεγάλο σκορ. Αναμφίβολα υπάρχει φαβορί και φυσικά αουτσάιντερ. Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να παίξει φουλ άμυνα, πολύ κλειστά και να ψαχτεί μήπως βρει κάτι στην κόντρα ή σε κάποια στατική φάση.

Οι τιμές του άσου είναι υπερβολικά μικρές όπως είναι λογικό. Αν ποντάρουμε, όμως, στο συνδυαστικό 1 & over 2,5 goals το βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1.70 και το παίρνουμε. Πάμε τώρα να κάνουμε παιχνίδι με τους σκόρερ. Εφοσον ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεκινήσει βασικός, αξίζει το ποντάρισμα στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (2.15). Επίσης, το να σκοράρει ο Μέσι με εκτέλεση φάουλ το βρίσκουμε στο 10.00 και αξίζει να ρίξουμε το κατιτίς. Τέλος, να δώσει τουλάχιστον μια ασίστ ο Ντι Μαρία υπάρχει στο εξαιρετικό 3.00!

Δανία-Τυνησία (15:00): Με στόχο να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, η εντυπωσιακή την τελευταία διετία Δανία κοντράρεται με την Τυνησία στην πρεμιέρα των ομάδων στον Δ' Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή, να επιβάλλει τον -φρενήρη ορισμένες φορές- ρυθμό της, να δημιουργεί και να παράγει θέαμα η Δανία. Απέναντί της έχει μια ομάδα με τεχνίτες και ποιότητα από τη μέση και μπροστά, η οποία με την ταχύτητά της μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που αφήνουν οι Σκανδιναβοί. Θα ψάξουν αποτέλεσμα οι Αφρικανοί που θέλουν να κάνουν την έκπληξη, συνεχίζοντας στην επόμενη φάση.

Μπορεί η Δανία να έχει το πάνω-χέρι, θεωρητικά, στο ματς αλλά ο άσσος είναι σε χαμηλά επίπεδα. Αξίζει το ρίσκο με το G/G το οποίο προσφέρεται στο 2.30 και μπορεί να επιβεβαιωθεί! Δεύτερη επιλογή μας το over 2,5 κόρνερ της Δανίας στο πρώτο ημίχρονο (1.72).

Καλός ο ρυθμός, ανοιχτές άμυνες και ίσως προβληματικές ορισμένες φορές, θα πάμε και με ένα ακόμη ειδικό. Καταλογισμός πέναλτι στο 3.10 και ελπίζουμε διαιτητές και VAR να δείξουν τη... βούλα.

Μεξικό-Πολωνία (18:00): Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, πιθανότατα και οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη φάση των "16" μετά την Αργεντινή. Δύο ομάδες που μπορεί κανείς να πει πως μοιάζουν στο στιλ τους, παρότι από διαφορετικές Ηπείρους. Προσέχουν στα ματς τους, αρέσκονται να τα πηγαίνουν σε σετ-παιχνίδι και να μην έχουν τρελό ρυθμό και η μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Το Μεξικό είναι μια σταθερά καλή ομάδα, η οποία δεν... χαλιέται και από το 1-0, η Πολωνία από τη μεριά της έχει μέτρια άμυνα αλλά είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά και προσπαθεί να τα κλειδώνει γρήγορα ή στη συνέχεια να τα... σβήνει αν έχει το προβάδισμα.

Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, κάτι που φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων που είναι φουλ μοιρασμένο. Πρώτη μας επιλογή, όσο και αν φανεί περίεργο το να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι (2.40). Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια και το σκοράρισμα της Πολωνίας, όπως και γενικότερα η πορεία της, εξαρτάται κυρίως από αυτόν.

Προβλέπεται πιθανότατα κλειστό ματς, με σκοπιμότητα και ίσως με σκληράδα. Δεν αποκλείουμε να είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα έχουμε αποβολή, οπότε το να βγει μια κόκκινη κάρτα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το τσεπάκι του διαιτητή το βρίσκουμε στο 8.00! Τέλος, απλά για fun bet το να υπάρχει μια κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς προσφέρεται στο 6.60.

Γαλλία-Αυστραλία (21:00): Πρεμιέρα και για τη Γαλλία, η οποία έχει να τα βάζει με την τύχη τους αφού ο ένας τραυματισμός (Ενκουνκού) διαδέχεται τον άλλον (Μπενζεμά). Με τον Ζιρού φορ θα πορευτεί, αν και την τελευταία φορά που ήταν μόνο αυτός καθαρόαιμος επιθετικός στο ρόστερ πήρε το περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ομαδάρα με όλη τη σημασία της λέξης, έδειξε στο Nations League σε μέτρια κατάσταση αλλά ο Ντεσάν δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα. Από τα φαβορί της διοργάνωσης, με μεγάλο και γεμάτο ρόστερ και την ποιότητα να ξεχειλίζει. Απέναντί της η Γαλλία έχει την πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη Αυστραλία, η οποία θυμίζει... ευρωπαϊκή ομάδα που προσπαθεί να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση και δεν θα μας κάνει έκπληξη να τερματίσει τελευταία, πίσω ακόμη και από την Τυνησία. Βέβαια, στο γήπεδο θα φανούν όλα.

Το 1 ημίχρονο 1 τελικό το βρίσκουμε στο 1.78 και είναι μια χαρά, αφού περιμένουμε τους Γάλλους να καθαρίσουν το ματς σχετικά νωρίς. Δεύτερη επιλογή το να σκοράρει ο Εμπαπέ στο 1ο ημίχρονο (3.40), ενώ για όσους θέλουν να περιορίσουν το ρίσκο βάζουν το anytime (1.75) στον παικταρά των τρικολόρ και... είναι άνετοι!


Συνοπτικά οι επιλογές:

Αργεντινή-Σαουδική Αραβία:
1 & over 2,5 goals (1.70)
Anytime scorer Λαουτάρο Μαρτίνες (2.15)
Ντι Μαρία να δώσει ασίστ (3.00)
Μέσι να σκοράρει με φάουλ (10.00)

Δανία-Τυνησία:
G/G (2.30)
Οver 2,5 κόρνερ Δανίας στο πρώτο ημίχρονο (1.72)
Καταλογισμός πέναλτι (3.10)

Μεξικό-Πολωνία:
Anytime scorer Λεβαντόφσκι (2.40)
Απευθείας κόκκινη κάρτα (8.00)
Κάρτες over 0.5 00:00-09:59 (6.60)

Γαλλία-Αυστραλία:
1/1 ημίχρονο/τελικό (1.78)
Να σκοράρει ο Εμπαπέ στο 1ο ημίχρονο (3.40)
Anytime scorer Εμπαπέ (1.75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x