Super League 2

Χωρίς Αλμπάνη η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός Β’ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή χωρίς τον Αλμπάνη, που δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά και τους... γνωστούς απόντες Αγκοστίνιο, Φουρτάδο και Ταβάρες.

Με προπόνηση στο «Παπασιδέρης» και ένα... απρόοπτο ολοκληρώθηκε σήμερα (24/112) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β' για τον αυριανό (25/11, 15:15) αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο στάδιο», για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Ο Αλμπάνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και δεν προπονήθηκε, ενώ παράλληλα έμεινε4 και εκτός πλάνων για το ματς με τον «γηραιό», προστιθέμενος στις απουσίες των τραυματιών Φουρτάδο και Ταβάρες που έκαναν ατομικό πρόγραμμα ξανά, αλλά και του Αγκοστίνιο, ο οποίος έχει άδεια.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, rondo, δίτερμα σε μικρό χώρο, τακτική και στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το αυριανό εκτός έδρας ματς.

Αυτοί είναι οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Δημητριάδης, Αθανασακόπουλος, Εμπό, Ηλιάδης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Σερπέζης, Βουτσάς, Μπιλάλ και Τερεζίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x