Μουντιάλ 2022

Ο Κακά και το αυτογκόλ του Μαρσέλο: Τρίτη φορά… τα λένε σε Μουντιάλ Κροατία και Βραζιλία!

Για τρίτη φορά θα συναντηθούν σε Παγκόσμιο Κύπελλο Κροατία και Βραζιλία! Τι είχε γίνει στις άλλες δύο συναντήσεις των δύο ομάδων.

Κροατία-Βραζιλία… πράξη τρίτη!

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες… κλείστηκε για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και αυτή θα είναι η τρίτη φορά, που θα συναντηθούν Κροάτες και Βραζιλιάνοι σε επίπεδο Μουντιάλ!

Το πρώτο τους αντάμωμα ήταν το 2006, στα γήπεδα της Γερμανίας, με τη «σελεσάο» να επικρατεί 1-0 με το γκολ του Κακά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Το δεύτερο έλαβε χώρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οκτώ χρόνια αργότερα, και πάλι στην πρεμιέρα των ομίλων, με τους Λατινοαμερικανούς να νικούν και πάλι, πιο άνετα, 3-1! Ο Νεϊμάρ είχε πετύχει δύο γκολ σε εκείνο το ματς, με τον Όσκαρ να βρίσκει, επίσης, δίχτυα. Το γκολ των Κροατών, δε, είχε έρθει από αυτογκόλ του Μαρσέλο για το 0-1!

Για την ιστορία, Βραζιλία και Κροατία έχουν δώσει και δύο φιλικά: Το 2005, που έληξε 1-1 και το 2018, με τη «σελεσάο» να επικρατεί 2-0. Σε τέσσερις αναμετρήσεις, δηλαδή, οι Κροάτες δεν έχουν ακόμη νίκη. Για να δούμε τι θα γίνει στην πέμπτη τους προσπάθεια…



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x