Τένις

Τσιτσιπάς: «Μια καλή προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι»

Δηλώσεις μετά την κατάκτηση της πρωτιάς σε τουρνουά επίδειξης που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την πρώτη θέση του τουρνουά επίδειξης που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 2-1 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Στεφ δήλωσε πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του, προσθέτοντας πως αυτό το τουρνουά αποτέλεσε μια πολύ καλή προετοιμασία για εκείνον, ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τενίστας:

«Το απόλαυσα, είχαμε πολύ καλά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε όλοι εδώ. Ψάχναμε μια καλή προετοιμασία, μέσω του τουρνουά, ενόψει της νέας χρονιάς και νομίζω πως όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ δυνατά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

«Με τον Αντρέι έχουμε μεγάλη προϊστορία, έχουμε αγωνιστεί στο κορτ πολλές φορές. Του εύχομαι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για το 2023 και γενικά ό,τι καλύτερο. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς ως παίκτες είναι να ενώνουμε τους φιλάθλους. Θεωρώ πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έπρεπε να στελεχώνουν και μεγαλύτερες διοργανώσεις, υπάρχουν φίλαθλοι από όλα τα έθνη, και αυτό είναι πολύ καλό για το τένις»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x