BCL

ΑΕΚ-Καρσίγιακα: Η «Eνωση» θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει!

Η ΑΕΚ υποδέχεται στα Άνω Λιόσια αλλά χωρίς τον κόσμο της την Καρσίγιακα, έχοντας ως στόχο τη νίκη για να σιγουρέψει την πρόκριση και μάλιστα στη δεύτερη θέση του ομίλου στο BCL.

Ημέρα της κρίσης για την ΑΕΚ στο Champions League! H ομάδα του Ηλία Καντζούρη υποδέχεται την Καρσίγιακα στα Άνω Λιόσια (21/12, 19:30, COSMOTE SPORT 4) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο τη νίκη για να μην... μπλέξει.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια έχει ισχυροποιήσει τις πιθανότητές της στον όμιλο, βρίσκεται στο 2-3 μαζί με τους Ιταλούς και την Καρσίγιακα, όμως έχει από κάτω της τη Ρετζιάνα σε περίπτωση ισοβαθμίας, οπότε ήττα της τελευταίας στην αδιάφορη Βόννη θα είναι αρκετή για την πρόκριση.

Ωστόσο, η «ένωση» θέλει τη νίκη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ρίχνει δεύτερες ματιές στο άλλο ματς, αλλά και για να προκριθεί ως δεύτερη από τον όμιλο, κάτι που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας και ευνοϊκότερη κλήρωση στη φάση που ακολουθεί.

Σύμμαχο στην προπάθειά τους δεν θα έχουν οι «κιτρινόμαυροι» τον κόσμο τους. Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια έφεραν τιμωρία για την ΑΕΚ, επομένως ο αγώνας με την Καρσίγιακα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στα θετικά νέα για τον Ηλία Καντζούρη, είναι το γεγονός πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Τιμ Φρέιζερ και Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι δύο γκαρντ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και έχουν επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων. Η παρουσία τους αναμένεται να είναι καθοριστική, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική περιφέρεια που περιλαμβάνει τους Έρικ ΜακΚόλουμ, Τζέιλον Μπράουν, αλλά και τον παλιό... γνώριμο Μπράιαν Ανγκόλα, που επιστρέφει στα Λιόσια ως αντίπαλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x